X

Samsung Galaxy Note 8 – Bateriile care nu Explodeaza

Samsung Galaxy Note 8 a fost gandit de catre compania Samsung pentru a fi 100% sigur pentru clientii care-i cumpara smartphone-urile incepand din luna septembrie. Una dintre principalele probleme pe care cei de la Samsung le-au avut in vedere pentru rezolvare are legatura cu bateriile noului smartphone, iar Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa aiba baterii care nu mai explodeaza la fel precum cele de anul trecut.

Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa fie lipsit de problemele Samsung Galaxy Note 7, altfel compania Samsung risca sa aiba parte de acelasi scandal precum in toamna anului trecut. Pentru a nu risca din nou, cei de la Samsung Galaxy Note 8 au decis ca anul acesta sa foloseasca baterii de 3300 mAh pentru smartphone, acestea avand o capacitate ce este cu 200 mAh mai mica decat cea oferita in Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o baterie mai mica si mai sigura, conform celor de la Samsung, iar asta ar trebui sa scuteasca terminalul de toate problemele cu exploziile. Desigur ca nimeni nu poate spune 100% sigur ca aceste baterii nu vor exploda, dar din moment ce Samsung Galaxy S8 a fost lansat fara probleme de acest gen, este normal sa existe asteptari ca Samsung Galaxy Note 8 sa nu aiba parte de ele.

Samsung Galaxy Note 8 – bateriile care nu explodeaza

Samsung Galaxy Note 8 are in imaginea de mai sus prezentate noile baterii ambele avand marcata pe eticheta capacitatea de 3300 mAh pentru incarcare. Aceste baterii vor inmagazina mai putina enerrgie decat cele utilizate in modelele folosite in Samsung Galaxy Note 7, insa avand in vedere ca sunt probabil si mai mici, nu vor mai fi la fel de inghestuite in carcasa si ar trebui sa ofere o siguranta mai mare.

Samsung Galaxy Note 8 trece si printr-un proces mai complex de verificare dupa ce este scos de pe linia de productie, asta asigurand din nou faptul ca terminalele sunt de calitate. Samsung a explicat in ianuarie noul proces de verificare al smartphone-urilor dupa finalizarea productiei, iar Samsung Galaxy Note 8 va beneficia de el la fel cum Samsung Galaxy S8 a trecut printr-un proces mai riguros de verificare.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment programat a avea loc pe data de 23 august in New York. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 ar urma sa aiba loc pe data de 15 septembrie, deci la aproximativ 3 saptamani distanta, dar dupa ce iPhone 8 va fi prezentat oficial, astfel ca lumea va avea alegeri foarte grele in aceasta toamna.

This post was last modified on aug. 4, 2017, 3:21 PM 15:21

Disqus Comments Loading...