X

iPhone 8 – cat de Ciudat va Arata Totul pe Ecran

iPhone 8, dupa cum prea bine stiti, va avea un decupaj in ecran, iar astazi vedem cat de ciudat va arata continutul vide, sau chiar pozele, pe noul ecran. Mai jos aveti o imagine de tip concept care a fost creata special pentru a ne prezenta cum arata un clip video vazut pe intregul ecran al iPhone 8, iar acel decupaj superior urmeaza sa strice destul de mult formatul cu care eram deja obisnuiti pentru acest tip de continut.

iPhone 8 are portiuni din interfata afisate in jurul decupajului din partea superioara, iar daca este sa ne imaginam ca acolo nu va fi vizibil doar continut static, atunci am putea ajunge la problema de mai jos. Teoretic, daca este sa dam crezare acestui concept, atunci iPhone 8 ar urma sa afiseze in marginile decupajului parti din continutul video, sau multimedia, care in mod normal ar trebui sa fie afisate in marginea ecranului.

iPhone 8 – cat de ciudat va arata totul pe ecran ?

iPhone 8 cu o asemenea interfata pentru a reda clipuri video nu ar reprezenta o idee chiar atat de grozava, asa ca parerea mea este ca Apple a gandit totul diferit. Mai exact, pentru a evita problemele de acest gen, cred ca Apple a gandit interfata iOS 11 pentru iPhone 8 astfel incat in acele margini sa fie afisate in mod permanent informatii despre semnal si baterie, sau cine stie ce alte optiuni utile.

iPhone 8 vine cu un ecran care are o forma neobisnuita, dar asta nu inseamna ca si experienta de utilizare ar trebui sa fie una proasta. Cred ca inginerii Apple au gandit interfata iOS 11 astfel incat ea sa complimenteze acest decupaj si sa ofere functii utile, iar continutul din ecran va fi afisat pana la margina sa, nu in jurul sau, pentru ca iPhone 8 sa arate continutul intr-un mod logic, nu ca si cum ar fi fost facut de catre Samsung.

Voi ce parere aveti ?

 

This post was last modified on aug. 11, 2017, 4:46 PM 16:46

Disqus Comments Loading...