X

Samsung Galaxy Note 8 – de ce va fi Dezamagitor

Samsung Galaxy Note 8 a avut zilele trecute prezentat un prim test de performante facut cu aplicatia de benchmarking Geekbench, iar atunci am vazut pentru prima oara cam cat de dezamagitoare urmeaza sa fie performantele sale. Am vazut atunci ca Samsung Galaxy Note 8 cu al sau chip Qualcomm Snapdragon 835 va avea performante mai slabe decat cele inregistrate de catre Samsung Galaxy S8 cu acelasi chip.

Samsung Galaxy Note 8 are aceleasi performante confirmate astazi de un nou test de performante, care practic ne spun clar ca telefonul va fi unul dezamagitor din acest punct de vedere. Samsung Galaxy Note 8 va avea in benchmark-uri performante usor mai bine decat cele ale iPhone 7 Plus, insa in testele de utilizare in lumea reala va fi din nou umilit de catre smartphon-urile Apple, dar nu doar de catre ele.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba performante mai slabe decat cele ale iPhone 8, Nokia 8, OnePlus 5 si lista poate continua cu alte smartphone-uri Android. De ce a decis Samsung sa nu ofere performante foarte bune pentru Samsung Galaxy Note 8 ? Ei bine probabil pentru a nu risca din nou supraincalziri ale componentelor interne si probleme cu bateriile integrate, asa cum s-a intamplat cu Samsung Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy Note 8 – de ce va fi dezamagitor

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut inclusiv intr-o versiune care este echipata cu un chip Exynos 8895, acesta fiind creat de catre compania Samsung. Desi el ar putea oferi performante marginal mai bune, e putin probabil ca diferentele dintre ele sa fie mari pentru acesti posesori ai Samsung Galaxy Note 8, iar asta pentru ca s-ar risca generarea de multe plangeri din partea utilizatorilor globali.

Samsung Galaxy Note 8 genereaza asteptari foarte mari de la fanii companiei Samsung si nu numai, iar vestile pe care le primim acum nu sunt chiar atata de grozave. Daca Samsung nu va face cine stie ce modificari de ultima ora pentru Samsung Galaxy Note 8, atunci vorbim despre un smartphone care in performante va fi intrecut de multe altele si va tine departe o parte dintre fanii companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 este gandit ca un telefon business, dar fara performante foarte bune, el nu poate atrage marea masa de clienti pe care Samsung se bazeaza. In tari precum China performantele conteaza extrem de mult, iar acolo cei de la Samsung nu vor castiga prea multi clienti cu lansarea Samsung Galaxy Note 8, insa acelasi lucru se va intampla si in cazul clientilor din alte tari, care vor pune performantele peste restul functiilor.

This post was last modified on aug. 13, 2017, 9:34 AM 09:34

Disqus Comments Loading...