X

LG V30 va Copia o Functie Populara a iPhone 7

LG V30 va fi prezentat peste doar cateva saptamani de catre compania LG, insa iata ca acum aflam ca noul smartphone va copia una dintre functiile iPhone 7. Aceasta functie a fost lansata de catre compania Apple cu iPhone 6S in cursul anului trecut, iar acum se pare ca LG V30 o va avea integrata, insa nu este singurul smartphone de top care o va include, pentru ca si Samsung Galaxy Note 8 o va avea.

LG V30 va avea un ecran sensibil la presiune, acesta urmand a avea o functie extrem de apropiata in functionalitate cu cea 3D Touch din iPhone 7. Mai exact, utilizatorii LG V30 vor putea aplica presiune pe ecran si acesta va simti cat de puternica este acea presiune, astfel ca in baza ei s-ar putea controla unele functii pe care smartphone-ul le va avea integrate in sistemul de operare Android creat de catre Google.

LG V30 va beneficia totusi de o tehnologie imbunatatita, deoarece partenerul care ii ofera acest nou sistem a reusit sa dezvolte cateva functii noi pentru Force Touch. Mai exact, LG V30 va avea un ecran capabil sa distinga nu doar intre diverse niveluri de presiune aplicata pe ecran, ci si intre tiverse tipare de apasari facute de catre utilizatori, iar totul multumita modului in care este gandita tehnologia.

LG V30 va copia o functie populara a iPhone 7

LG V30 va avea si un motor vibrator care este special gandit pentru a genera vibratii diferite in functie de tipurile de presiune care sunt aplicate pe ecran. Cei de la LG au modificat tehnologia pentru a fi implementata intr-un mod cat mai bun in LG V30, astfel ca daca ea va fi utilizata in alte smartphone-uri, acestea nu ar urma sa ofere aceeasi experienta pe careo vor avea telefoanele celor de la LG.

LG V30 va avea cateva trucuri interesante bazate pe force touch, astfel ca apasarea butonului pentru camera va genera o vibratie care emuleaza apasarea butonului unui aparat de tip DSLR. Mai mult decat atat, modificarea unei rotite virtuale cu setari pentru camera va genera vibratii in ecranul LG V30 care vor genera impresia ca folosim de fapt rotita reala a unui aparat foto, ideile fiind foarte interesante.

“When you put these together — higher quality HD-capable hardware and advanced HD design tools — you enable new creative haptic possibilities. LG has a fantastically creative design team, and they’ve found some interesting ways to take advantage of this new capability. By tightly synchronizing haptic effects to the animations and transitions in the UI, they’ve significantly enhanced the touch user experience.”

LG V30 va avea practic acest sistem implementat pentru unele functii similare cu cele ale iPhone 7, adica scurtaturi pentru functii si preview-uri pentru poze, dar nu doar atat. Compania Apple nu s-a gandit pana acum sa ofere asa ceva in terminalele sale iPhone, insa poate ca de la LG V30 va invata ceva si va incerca sa reproduca prin vibratii diverse senzatii pe care utilizatorii le au cu produse reale.

This post was last modified on aug. 14, 2017, 7:30 PM 19:30

Disqus Comments Loading...