X

iOS 11 beta 6 – 60 de noutati pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 6 a fost lansat de catre compania Apple in cursul noptii trecute pentru iPhone si iPad, iar desi suntem foarte aproape de lansarea finala, cei din Cupertino continua sa faca schimbari. Vorbim dspre un iOS 11 beta 6 in care au fost descoperite zeci de modificari noaptea trecuta, iar in clipul video de mai jos puteti vedea care sunt schimbarile mari, sau mici, pe care noua versiune a iOS 11 le aduce pentru iPhone si iPad de ieri.

iOS 11 beta 6 are noi iconite si modificari pentru utilizarea unora dintre functiile principale pe care sistemul de operar ele are pentru iPhone si iPad, creand destule batai de cap. Cei de la Apple inca nu s-au hotarat cum ar trebui sa arate iOS 11, asa ca in iOS 11 beta 6 pentru iPhone si iPad ofera o functionalitate diferita, care totusi s-ar putea schimba pana cand versiunea finala va fi lansata de Apple.

iOS 11 va fi lansat oficial de catre compania Apple in cursul lunii viitoare, asa ca este probabil sa mai avem disponibila inca o versiune beta inaintea lansarii celei GM.

Disqus Comments Loading...