X

Facebook Update si o Surpriza pentru Utilizatori

Facebook a facut o serie de actualizari foarte importante pentru platforma sa zilele, acestea, modificari pentru interfata venind la pachet cu o serie de functii noi. V-am spus zilele trecute ca Facebook a actualizat functia pentru camera cu o serie de optiuni noi pentru inregistrarea de poze, in timp ce interfata generala a aplicatiei a fost deasemenea imbunatatita serios pentru a oferi o experienta mai buna de utilizare.

Facebook a lansat separat de acestea si o noua functie pentru toti utilizatorii, aceasta avand legatura cu zilele de nastere si nu cu interfata, sau camera. Mai exact, cei de la Facebook ne ofera acum posibilitatea de a sarbatori zilele de nastere ale prietenilor nostri inclusiv pe reteaua de socializare cu doua noi formate, unul dintre ele complet nou pentru orice fel de retea de socializare de pe planeta.

Facebook a lansat in primul rand posibilitatea de a crea clipuri video personalizate pentru a le ura La Multi Ani prietenilor nostri, separat de ceea ce era oferit in trecut. Clipurile video personalizate includ poze cu voi si prietenii vostri, inclusiv alte persoane, acestea fiind compuse din poze publicate in cadrul retelei de socializare Facebook, deci este necesar ca si prietenii vostri sa fi adaugat poze, inclusiv cu voi.

Facebook Update si o Surpriza pentru Utilizatori

Facebook a lansat deasemenea o noua functie care permite strangerea de bani in scopuri caritabile cu ocazia zilei unei anumite persoane. Cu doua saptamani inaintea zilei respectivei persoane, cei de la Facebook va vor atentiona ca puteti incepe o strangere de fonduri pentru ziua unei anumite persoane, iar toti prietenii vostri si ai persoanei vor fi invitati sa doneze bani in scopuri caritabila cu ocazia zilei persoanei.

Facebook are o lista de nu mai putin de 750.000 de ONG-uri din SUA catre care merg respectivele donatii, insa lista va fi extinsa si la organizatii din alte tari. Toti banii sunt donati prin intermediul celor de la Facebook si desigur ca persoana sarbatorita stie unde ajung respectivele sume, donatia fiind facuta de catre cei din Menlo Park in numele persoanei respective, asa ca vorbim despre un gest foarte frumos.

Facebook implementeaza in mod constant noi functii atractive pentru utilizatorii sai, iar acestea de astazi sunt cu siguranta foarte interesante. E greu de spus cand va ajunge a doua functie noua a Facebook si in Romania, insa cea pentru crearea de clipuri video personalizate pentru zilele de nastere ar trebui sa fie disponibila pentru toata lumea chiar incepand de astazi, asa ca ar trebui sa o puteti folosi fara probleme.

This post was last modified on aug. 17, 2017, 9:05 AM 09:05

Disqus Comments Loading...