X

Nokia 8 va avea un Succesor Impresionant

Nokia 8 va avea un succesor impresionant pregatit de catre compania HMD Global in cursul lunilor urmatoare, anuntul fiind facut chiar in cursul zilei de ieri. Nokia 8 a fost lansat in cursul zilei de ieri de catre cei de la HMD Global si foarte multa lume a ramas impresionata de specificatiile si design-ul noului smartphone, insa si de pretul de vanzare, care s-a dovedit a fi mult mai mic decat se astepta.

Nokia 8 este vandut la pretul de doar 600 de euro in Europa in momentul de fata, deci este mai ieftin decat iPhone 7 si decat Samsung Galaxy Note 8. Nokia 8 are un imens avantaj din acest punct de vedere in fata smartphone-urilor premium concurente, iar asta va ajuta compania HMD Global sa vanda multe modele dupa ce telefonul va fi lansat, readucand brand-ul in antentia globala.

Nokia 8 este un smartphone foarte interesant, insa cei de la HMD Global au anuntat ca pregatesc un succesor si mai interesant pentru acest sfarsit de an. Conform directorului diviziei de marketing din cadrul HMD Global, Nokia 8 nu a fost gandit pentru a concura cu Apple si Samsung, desi nimeni nu va crede asta, dar el va avea deasemenea si un succesor care va avea implementat un ecran mai mare.

Nokia 8 va avea un succesor impresionant lansat anul acesta

Nokia 8 este un smartphone creat de catre compania HMD Global avand in centru interesul de a crea cel mai bun telefon posibil pentru clientii din lumea intreaga. Compania nu s-a gandit la concurenta cand a creat Nokia 8, insa probabil se va gandi cand va crea succesorul acestui smartphone, care va avea un ecran mai mare, dar probabil si specificatii mai bune, pentru ca piata cere asa ceva acum.

Nokia 8 este un smartphone gandit pentru a oferi o experienta buna pentru clienti, insa urmatorul smartphone este gandit pentru a indeplini nevoile tuturor clientilor. Ce inseamna asta nu stie nimeni sigur, insa vorbim despre un succesor pentru Nokia 8 care va include tot ceea ce acest smartphone nu are implementat, deci HMD Global le da deja unor clienti de inteles ca poate n-ar trebui sa cumpere actualul telefon.

“We are not here to compete with Samsung or Apple. We are here for consumers and this is a huge difference, as we focus on what will be best for users. Well, as a cherry on the cake representatives of HMD Global made a hint that in the future we are waiting for another smartphone – with a larger screen than in Nokia 8, to meet the needs of absolutely all users.”

Nokia 8 poate ca nu a fost gandit sa concureze cu smartphone-urile de top, insa cei de la HMD Global au in plan sa lanseze telefoane care sa se lupte cu iPhone si produsele Samsung. Nokia 8 are sansa sa faca asta prin prisma pretului si a performantelor bune, insa daca a fost deja anuntat ceva mai bun, multa lume va astepta acel produs si ar putea ignora cel lansat acum, dar ramane de vazut care va fi reactia pietei.

Nokia 8 va fi vandut din cursul lunii viitoare.

This post was last modified on aug. 18, 2017, 8:32 AM 08:32

Disqus Comments Loading...