X

Facebook Anunta cea mai TARE Functie Noua

Facebook a anuntat in cursul noptii trecute cea mai tare functie pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, ea fiind disponibila chiar acum. Stim ca Facebook a testat aceasta functie pentru o perioada lunga de timp inainte de a o lansa pentru utilizatorii sai, ea putand ajunge la un moment dat, sau altul, inclusiv in aplicatia WhatsApp, lucru pe car emult si l-ar dori.

Facebook a implementat in cursul zilei de ieri posibilitatea de a inregistra poze la 360 de grade direct de pe iPhone, fara a folosi o camera speciala pentru asta. Pana in prezent era necesara utilizarea unei camere care sa inregistreze continut la 360 de grade pentru a putea face asemenea poze, insa cei de la Facebook au schimbat complet ideea pentru asemenea continut cu functia lansata noaptea trecuta.

Facebook a lansat functia noaptea trecuta si ea este propagata in lumea intreaga in momentul de fata, o alerta in News Feed urmand a ne anunta cand putem face asemenea poze. Facebook a implementat in vara anului trecut posibilitatea de a incarca poze panoramice in reteaua de socializare, ele fiind transformate automatin poze la 360 de grade, iar acum lucrurile se schimba complet cu aceasta functie noua.

Facebook a anuntat cea mai tare functie noua pentru iPhone si Android

Facebook a anuntat deasemenea ca utilizarea pozelor la 360 de grade ca si poza de profil este posibila, asa ca utilizatorii pot avea imagini grozave publicate in partea superioara a paginii de profil. Facebook a anuntat deasemenea si ca va permite publicarea acestor poze in grupuri de discutii, in timeline, dar si adaugarea lor in albume, asa ca putem grupa toate pozele pentru a le gasi mai usor.

Facebook sustine ca pentru a face poze la 360 de grade va trebui sa cautam in sectiunea News Feed optiunea 360 Photo care ne permite sa facem poze la 360 de grade, Aceasta va fi disponibila in curand pentru toata lumea, iar din momentul in care o veti vedea in aplicatia Facebook o veti si putea folosi, instructiuni pentru a inregistra cum trebuie aceste poze fiind apoi vizibile in aplicatia Facebook.

“Open the Facebook app and click the ‘360 Photo’ option from the top of your News Feed where you update your status. Press the blue button and follow the path from start to finish until you’ve taken a complete panorama. Select your preferred ‘starting view’ within the photo and share.”

Facebook avea un avantaj major in fata platformelor concurente cu aceasta noua functie, mai ales ca ea nu necesita camere speciale pentru inregistrare. Facebook a creat un software foarte complex pentru a putea oferi o asemenea functionalitate si probabil dupa lansarea acestei functii vom vedea foarte multe poze grozave care ne vor arata cat de mult din lumea larga poate fi aratat prin asemenea poze.

This post was last modified on aug. 24, 2017, 9:26 AM 09:26

Disqus Comments Loading...