X

Facebook iti Spune cate Like-uri Aduni Lunar

Facebook a relansat in cursul zilei de astazi o functie foarte distractiva pe care initial a lansat-o cu doar cativa ani in urma si care s-a dovedit a fi apreciata de catre unii utilizatori. Functia se numeste On This Day, ea fiind creata in ideea de a ne readuce aminte ce am facut intr-o zi anume, dar cu x ani in urma, Facebook afisand poze publicate de catre noi in respectiva zi.

Facebook le ofera prin aceasta functie tuturor utilizatorilor posibilitatea de a isi reaminti despre momente importante din viata lor si lucruri pe care le-au facut, dar poate au uitat. Facebook afiseaza notificari pentru aceasta functie direct in News Feed, ele putand fi partajate rapid de catre noi pentru a putea fi vazute si de catre prietenii care ne urmaresc si, poate, cu care am facut respectivele lucruri.

Facebook a modificat aceasta functie cu ocazia relansarii, astfel ca la sfarsitul fiecarei luni va afisa in News Feed-urile noastre o recapitulare a momentelor importante din viata noastra. Vorbim aici despre o recapitulare a pozelor importante care au fost publicate de catre noi, pentru a ne putea readuce aminte de ceea ce este cu adevarat important, alertele putand fi, desigur, partajate prietenilor.

Facebook relanseaza o functie distractiva pentru a-ti aduce aminte sa o folosesti mai des

Facebook facea pana acum recapitulari anuale pentru aceasta functie, insa acum s-a gandit ca ar fi mai bine sa le faca lunar pentru a ne convinge sa folosim platforma mai mult. Desigur ca asta nu garanteaza in final faptul ca lumea va sta mai mult pe Facebook, sau ca va partaja mai multe poze si clipuri video in retea, insa compania americana incearca orice pentru a tine utilizatorii ocupati.

Facebook trece printr-o perioada nefasta in care pierde foarte multi utilizatori tineri din cauza faptului ca functiile pe care le ofera nu sunt chiar atat de atractive pentru ei. Aceasta este o problema majora pentru cei de la Facebook, iar acum Facebook s-a gandit sa o rezolve si prin afisarea numarului de prieteni adaugati intr-o anumita perioada de timp, sau a numarului de like-uri generate.

“We’ve launched a new experience that packages your recent memories in a delightful way for you to enjoy and share. For related recent memories, we will bundle them into a monthly or seasonal memory recap story. Like On This Day, these memory recap stories will show up in News Feed and are shareable. There are two types of moments where you may see these celebratory messages – when you make a notable number of friends on Facebook, and when your friends have liked your posts.”

Facebook va permite publicarea acestor informatii pentru a genera concurenta intre utilizatori, asta ducand in final la o crestere a ratei de actualizare a retelei de socializare. Facebook a anuntat toate aceste schimbari incepand de astazi, asa ca toata lumea le va putea vedea in perioada imediat urmatoare disponibile pentru conturile lor in functie de mediul din care folosesc reteaua de socializare

This post was last modified on aug. 25, 2017, 6:00 PM 18:00

Disqus Comments Loading...