X

Samsung Galaxy S8 – Update Major Special pentru iPhone 8

Samsung Galaxy S8 are parte de o noua actualizare surpriza pentru utilizatori, aceasta venind cu doar cateva saptamani inainte ca iPhone 8 sa fie prezentat oficial de catre Apple. Mai exact, vorbim despre o actualizare pentru sistemul de recunoastere faciala pe care Samsung Galaxy S8 il are implementat inca din momentul lansarii, acesta fiind imbunatatit deocamdata doar pentru clientii operatorului de telefonie mobila Verizon.

Samsung Galaxy S8 permite recunoasterea faciala a utilizatorilor folosind un sistem implementat nativ in Android, el urmand a face concurenta Face ID din iPhone 8. V-am spus in primavara ca sistemul de recunoastere faciala din Samsung Galaxy S8 este foarte rapid si foarte exact, insa el este foarte usor de pacalit, iar Samsung nu rezolva aceasta problema, ci il face si mai rapid inaintea lansarii iPhone 8.

Samsung Galaxy S8 va avea un sistem de recunoastere faciala foarte rapid deoarece Face ID din iPhone 8 este deasemenea extrem de rapid in recunoasterea fetelor utilizatorilor. Samsung nu poate imbunatat securitatea sistemului disponibil nativ in Android, insa poate face sistemul mai rapid pentru a rivaliza cu Face ID din iPhone 8 macar in ceea ce priveste rapiditatea cu care se face deblocarea.

Samsung Galaxy S8 – update major special pentru iPhone 8

Samsung Galaxy S8 are acum o optiune speciala in meniul pentru controlarea sistemului de recunoastere faciala, ea putand fi activata pentru a face deblocarea mai rapida. Cei de la Samsung sustin ca noua functie creste rapiditatea pentru deblocarea Samsung Galaxy S8, insa reduce securitatea telefonului, asa ca recomanda mentinerea acestei functii dezactivate, chiar daca va fi inferioara Face ID din iPhone 8.

Samsung Galaxy S8 nu a avut sistemul de recunoastere faciala laudat separat de faptul ca este foarte rapid, pentru ca nici nu prea exista motive sa-i fie laudata securitatea inexistenta. Totusi, avand in vedere ca iPhone 8 va avea un Face ID care va fi una dintre noile functii “vedeta”, Samsung Galaxy S8 trebuia sa aiba ceva care sa-i fie aproximativ egal din cel putin un punct de vedere, iar rapiditatea este singurul aspect unde se puteau face imbunatatiri.

Samsung Galaxy S8 nu a fost gandit pentru a oferi recunoastere faciala avansata deoarece nici nu are camere speciale pentru asemenea functii, asa ca Samsung nu poate face prea multe pentru tehnologie. Samsung Galaxy S8 nu are un sistem avansat de recunoastere faciala, insa Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu unul in primavara anului viitor, dar doar daca Samsung va reusi sa-i finalizeze dezvoltarea la timp.

This post was last modified on aug. 30, 2017, 8:17 AM 08:17

Disqus Comments Loading...