X

Facebook si o MARE Schimbare pentru Comentarii

Facebook si o mare schimbare pentru comentarii a fost descoperita pentru utilizatorii retelei sale de socializare, iar in imaginile de mai jos puteti vedea ce idei “stralucite” are compania americana. Puteti observa ca vorbim despre o schimbare completa a stilului in care putem comenta la postarile sau comentariile din cadrul retelei de socializare Facebook, acelasi stil fiind implementat de ceva vreme de catre americani si pentru postari.

Facebook testeaza deocamdata aceste nou tipuri de comentarii cu anumiti utilizatori din cadrul retelei de socializare, asa ca e putin probabil sa le vedeti si voi in aplicatie, sau pe desktop. Asa se intampla in general cu noile functii pe care cei de la Facebook le implementeaza pentru noi, iar dupa o perioada de testare de cateva luni, functiile de acest gen sunt implementate pentru toti utilizatorii globali.

Practic, Facebook va oferi optiunea de a alege un fundal colorat pentru comentariile publicate de catre noi, asa cum permite si pentru postarile facute de catre diverse persoane. Facebook incearca prin aceasta schimbare sa le permita utilizatorilor sa atraga atentia asupra comentariilor pe care le publica si culorile oferite pentru asta vor atrage cu siguranta toate privirile dupa publicarea comentariilor.

Facebook si o mare schimbare pentru comentarii

Facebook a lansat in decembrie 2016 posibilitatea de a publica postari care au fundaluri colorate, ea fiind initial disponibila doar pe Android, dar a fost extinsa si la iOS. E posibil ca acelasi lucru sa se intample si acum, daca nu cumva Facebook va dori sa inverseze lucrurile, insa indiferent de situatie, pregatiti-va ca ai vostri prieteni sa va coloreze ecranele telefoanelor, sau ale calculatoarelor, prin comentarii.

Facebook nu a anuntat daca functia pentru publicarea de postari cu fundal colorat a avut succes, sau nu, insa din moment ce extinde totul si pentru comentarii, este clar ca exista interes. Am vazut multe postari cu fundal colorat publicate pe Facebook dupa lansarea noii functii, asa ca ma astept sa vad si foarte multe comentarii colorate publicate de catre utilizatori in urmatoarele luni, iar multi vor fi nemultumiti.

Facebook nu mai stie ce functii noi sa implementeze pentru a-i tine pe cei 2 miliarde de utilizatori activi in cadrul retelei sale de socializare, simplele discutii cu prietenii nemaifiind de ajuns. In aceasta idee, cei de la Facebook implementeaza diverse functii mai mult, sau mai putin, stupide pentru a creste interactiunea cu platforma sa, iar peste cateva luni vom afla daca aceste eforturi sunt incununate de succes, sau nu.

This post was last modified on sept. 6, 2017, 6:36 PM 18:36

Disqus Comments Loading...