X

iPhone 8 – Lansare Tarzie anuntata de Parteneri

iPhone 8 are lansarea tarzie anuntata de catre partenerii Apple, acestia afirmand ca noul telefon mobil nu va ajunge pe piata chiar atunci cand ne asteptam noi. Mai exact iPhone 8 va fi lansat mai tarziu decat iPhone 7S sau iPhone 7S Plus, acestea fiind informatiile pe care partenerii companiei Apple le-au furnizat inaintea datei de 12 septembrie cand va fi prezentat ceea ce s-ar putea numi iPhone X.

iPhone 8 a avut pana acum sugerata ca data de lansare ziua de 22 septembrie, iar asta pentru ca precomenzile vor incepe pe 15 septembrie, partenerii Apple confirmand asta. Desi precomenzile vor incepe pe 15 septembrie pentru iPhone 8, sau iPhone X, si iPhone 7S, livrarile pentru noul telefon cu ecran OLED ar urma sa inceapa abia undeva in cursul lunii octombrie, la cateva saptamani distanta.

iPhone 8 lansat in octombie de catre compania Apple ar fi o mare dezamagire pentru multi dintre fanii celor din Cupertino, deoarece toti il astepata in septembrie. Daca iPhone 8 va fi lansat in octombrie, atunci americanii nu-si vor putea creste substantial vanzarile in ultimul trimestru fiscal al anului lor fiscal, iar asta le-ar putea afecta serios evolutia pe pietele financiare, dar probabil isi asuma problemele.

iPhone 8 – lansare tarzie anuntata de partenerii Apple

iPhone 8 ar urma sa intre in productie de masa abia luna aceasta, compania incepand de fapt doar productia pentru iPhone 7S in luna august, pentru a avea modelele pregatite. Pentru iPhone 8 productia ar urma sa inceapa abia in cursul acestei luni, iar asa s-ar explica zvonurile care sugereaza faptul ca lansarea ar urma sa aiba loc abia in luna octombrie, sursa informatiilor de astazi fiind una de mare credibilitate.

iPhone 8 a fost zvonit in repetate si repetate randuri ca fiind pregatit pentru lansare oficiala abia in luna octombrie, iar ceea ce auzim acum pare din nou sa confirme asta. Desigur ca aceasta informatie se bate cap in cap cu altele aparute zilele acestea, ele sugerand faptul ca iPhone 8 va fi de fapt lansat pe data de 22 septembrie de catre cei de la Apple, insa s-ar putea sa vorbim despre o alta data din octombrie.

iPhone 8 are numeroase probleme de productie, atat in ceea ce priveste componentele, cat si in ceea ce priveste asamblarea unitatilor in fabricile celor de la Foxconn. Indiferent de motivele pentru care productia iPhone 8 are probleme, important este rezultatul final, pentru ca iPhone 8 ar putea ajunge pe piata mai tarziu decat ne dorim, dar pe 12 septembrie vom afla aceste detalii direct de la compania Apple.

This post was last modified on sept. 7, 2017, 4:20 PM 16:20

Disqus Comments Loading...