X

Facebook Te Ajuta sa-ti Gasesti Marea Iubire

Facebook te ajuta sa-ti gasesti marea iubire cu noi functii “imprumutate” de la o companie competitoare, dar pe care multi dintre utilizatorii sai vor sti deja cum sa le foloseasca. Vorbesc despre celebra aplicatie Tinder, care este acum copiata de catre Facebook, mai ales ca in AppStore cei de la Tinder ocupa prima pozitie in topul aplicatiilor care genereaza cele mai mari incasari din in-app purchase-uri acum.

Facebook a observat cu siguranta asta, asa ca acum a inceput sa le afiseze utilizatorilor retelei sale mesaje in care ii intreaba daca sunt interesati sa se intalneasca cu diverse persoane din retea. Deocamdata cei de la Facebook afiseaza notificarile pentru prietenii pe care ii avem in retea intr-o tentativa de a ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, si daca toate planetele se aliniaza, poate se leaga o relatie de dragoste.

Facebook ii atentioneaza pe utilizatori ca acceptarea propunerii de a se intalni cu o anumita persoana din lista de prieteni va fi tinuta ascunsa pana in momentul in care ambele persoane accepta propunerea. Doar atunci va fi afisat un status public prin care Facebook ii anunta pe prietenii ambelor persoane ca ele s-au intalnit, iar de aici fiecare va trage concluziile pe care le vrea in legatura cu acea intalnire.

Facebook te ajuta sa-ti gasesti marea iubire copiind Tinder

Facebook pare sa fi ales si o interfata foarte similara celei folosite de catre aplicatia Tinder, deci utilizatorii care au folosit-o vor vedea ceva foarte similar disponibil in cadrul sau. Desigur ca Facebook nu va recunoaste vreodata ca a copiat functiile unei aplicatii competitoare, asa cum a negat intotdeuna ca a copiat Snapchat, iar cei de la Tinder nu vor avea cum sa blocheze initiativele celor de la Facebook de a face asta.

Facebook a confirmat totusi ca deruleaza un test prin care incearca sa ii ajute pe prieteni sa se intalneasca mai des, reteaua de socializare fiind locul in care ei ar trebui sa isi faca planurile. Facebook sustine ca in baza feedback-ului pe care il va primi de la utilizatori va decide daca functia merita lansata in mod public, sau daca mai trebuie tinuta ascunsa pana cand va fi intr-adevar utila pentru cei pentru care a fost creata.

“People often use Facebook to make plans with their friends. So, we’re running a very small test in the Facebook app to make that easier. We look forward to hearing people’s feedback.”

Facebook are foarte multe functii, iar una pentru a-ti gasi marea iubire este practic ceea ce lipseste in momentul de fata din cadrul sau. Exista destule grupuri in care utilizatorii discuta despre orice, iar aici nu ma refer doar la intalniri amoroase, asa ca de la sugestiile Facebook pentru a iesi la o intalnire cu un/o prieten/a si pana la ceva mai simplu si lipsit de reguli este doar un simplu pas.

This post was last modified on sept. 8, 2017, 6:48 PM 18:48

Disqus Comments Loading...