X

Apple Watch 3 va fi lansat in 2 NOI Culori

Apple Watch 3 va fi lansat impreuna cu iPhone X

, sau iPhone 8 pe care il stiam pana acum, compania Apple pregatind si doua noi culori pentru ceasul sau inteligent. Design-ul Apple Watch 3 nu se va modifica in comparatie cu ceea ce a oferit compania Apple pana acum, insa cei din Cupertino intentioneaza sa introduca doua noi culori pentru smartwatch, acestea fiind deja descoperite in iOS 11 GM ieri noapte.

Apple Watch 3 urmeaza sa fie disponibil intr-o noua versiune cu carcasa de aluminiu care are culoare blush gold, adica acel auriu similar cuprului pe care il vom vedea pentru iPhone X. Din moment ce Apple adauga aceasta culoare pentru iPhone X, si poate chiar pentru seria iPhone 8 si iPhone 8 Plus, era normal sa o vedem inclusa si in Apple Watch 3 pentru a exista o simetrie in oferta americanilor.

Apple Watch 3 va fi lansat in 2 noi culori

Apple Watch 3 va fi deasemenea disponibil si intr-o versiune gri, dar pentru carcasa din ceramica, deci inclusiv modelele high-end vor beneficia de un upgrade. Aici vorbim despre un model mai scump al Apple Watch 3, care continua seria lansata anul trecut de catre compania Apple, deci nu vorbim despre vreun upgrade neasteptat pe care il fac americanii, ci doar despre o culoare noua pentru doua tipuri de carcase.

Apple Watch 3 a avut pana acum dezvaluita implementarea conectivitatii 4G LTE de catre compania Apple pentru a-l face independent de orice iPhone, iar acum aflam si de noi culori. Apple Watch 3 va fi prezentat de catre cei de la Apple pe 12 septembrie impreuna cu iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa nu se stie sigur daca urmeaza sa fie pus in vanzare impreuna cu ele, sau mai tarziu.

This post was last modified on sept. 10, 2017, 8:42 AM 08:42

Disqus Comments Loading...