X

Apple Watch 3 – Pot Folosi 4G si in Romania ?

Apple Watch 3 are drept noutate centrala conectivitate 4G LTE pe care compania Apple a implementat-o in ceas pentru a-i oferi independenta fata de iPhone pentru o varietate de functii. Apple Watch 3 are o cartela eSIM integrata, adica un SIM electronic ce este de fapt un chip special care contine informatii ce-i permit ceasului inteligent sa se conecteze la unele retele de telefonie mobila de pe planeta.

Apple Watch 3 are practic un chip sudat pe placa de baza care inlocuieste o cartela SIM standard, acesta avand dimensiuni cu mult mai mici, dar oferind aceleasi functii. Apple a ales aceasta solutie cu eSIM pentru a nu creste dimensiunile Apple Watch 3, dar asta vine cu o serie de limitari in ceea ce priveste compatibilitatea ceasului cu retelele de telefonie mobila de pe planeta, iar mai jos vedeti de ce.

Apple Watch 3 – nu va avea functia 4G activa in Romania de la lansare

Apple Watch 3 va putea fi folosit oriunde pe planeta, insa conectivitatea 4G va fi disponibila doar petnru un numar limitat de operatori de telefonie mobila din 8 tari. SUA, Canada, Australia, China, Japonia, Marea Britanie, Germania si Franta sunt tarile in care Apple a colaborat cu unii operatori de telefonie mobila pentru a aduce suport pentru Apple Watch 3, in restul tarilor ceasul neputand fi utilizat cu functia 4G.

Apple Watch 3 in aceste tari va avea abonamente speciale la operatori, care variaza intre 5 lire si 10 dolari, care-i vor permite sa functioneze in tandem cu abonamentul de telefonie al unui iPhone. Apple Watch 3 va prelua de acolo internetul necesar pentru a functiona, contra unui cost lunar, dar pana cand operatorii din Romania vor avea suport pentru ceas, nu veti putea folosi functia 4G si in tara noastra.

This post was last modified on sept. 13, 2017, 3:42 PM 15:42

Disqus Comments Loading...