X

iPhone 8 – Poti Folosi Husele iPhone 7 cu el ?

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost lansate aseara de catre compania Apple si au o carcasa din sticla implementata, deci teoretic vorbim despre o schimbare destul de mare de design pentru ele. Cei de la Apple au incercat sa ofere in iPhone 8 si iPhone 8 Plus imbunatatiri suficient de mari pentru a convinge lumea ca saltul peste seria iPhone 7S merita facut anul acesta, dar asta ramane sa aflam luna aceasta.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vin totusi cu o carcasa din sticla si dimensiuni usor diferite fata de seria iPhone 7 lansata anul trecut, asa ca multi utilizatori se intreaba daca husele si carcasele se vor potrivi intre telefoane. Ei bine, raspunsul este unul pozitiv, deoarece iPhone 8 si iPhone 8 Plus au specificatii foarte similare cu cele ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus in ceea ce priveste dimensiunile, deci accesoriile se vor potrivi.

iPhone 8 – Poti Folosi Husele iPhone 7 cu el ?

iPhone 8 este cu 0.1mm mai inalt, 0.2mm mai lat si 0.2mm mai gros decat iPhone 7, deci teoretic multe dintre accesorii ar trebui sa se potriveasca fara probleme. E posibil ca unele carcase din plastic dur sa refuze sa se potriveasca intre iPhone 8 si iPhone 7, dar cazurile vor fi foarte putine, iar ele vor avea in principal legatura cu grosimea telefoanelor, care este usor mai mare in cazul noului model de iPhone.

iPhone 8 Plus este cu 0.2mm mai inalt, 0.2mm mai lat si 0.2mm mai gros decat iPhone 7 Plus, deci situatia va fi identica si in cazul acestui model. Nu prea aveti ce sa faceti decat sa incercati sa folositi vechile accesorii cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru a vedea daca se potrivesc, iar in caz contrar sa incercati sa le inlocuiti cu altele facute special pentru noile modele ale iPhone anuntate ieri de catre Apple.

This post was last modified on sept. 13, 2017, 2:29 PM 14:29

Disqus Comments Loading...