X

iPhone X – Apple Explica Esecul Penibil al Face ID

iPhone X a avut parte de un moment penibil in conferinta pentru prezentarea sa si a iPhone 8, mai exact Face ID esuand in incercarea de a-l identifica pe Craig Federighi, care prezenta functia. Puteti vedea in clipul video de mai jos momentul, iPhone X refuzand sa faca recunoasterea faciala prin Face ID pentru Craig Federighi pentru ca telefonul fusese fie repornit, fie neutilizat pentru o perioada lunga de timp.

iPhone X a fost ironziat si criticat intens in ziua care a trecut de atunci, situatia devenind atat de serioasa incat compania Apple s-a vazut nevoita sa ofere o explicati epentru incident. Cei de la Apple au explicat ca acel iPhone X a fost manipulat de multiple persoane inainte ca acea deblocare prin Face ID sa fie incercata de catre Craig Federighi si de aceea a fost afisat meniul pentru introducerea codului de acces.

iPhone X are pentru Face ID, la fel ca pentru Touch ID, un sistem de siguranta care cere introducerea unui cod de acces dupa multiple incercari nereusite de autentificare. In aceasta idee, dupa ce multiple persoane ar fi luat acel iPhone X in mana pentru a-l aseza in diverse pozitii si Face ID nu a reusit sa identifice vreuna dintre ele, a fost automat activat sistemul de siguranta care impunea introducerea codului de acces.

iPhone X – Apple explica esecul penibil al Face ID

iPhone X care a esuat in autentificarea cu Face ID a fost inlocuit cu o alta unitate care se fala pe mansa, iar aceasta a facut autentificarea imediat pentru vicepresedintele senior al Apple. Explicand situatia, un reprezentant al Apple a afirmat ca Face ID a functionat fara probleme, pentru ca iPhone X are masuri de securitate care se declanseaza in anumite momente, iar totul a functionat asa cum trebuie.

iPhone X poate functiona cum trebuie pentru recunoasterea faciala prin Face ID, insa cei care au vazut momentul au ramas cu impresia ca sistemul este un esec. Realitatea este ca multi care privesc in mod negativ Face ID nu vor fi convinsi de aceasta explicatie pe care compania Apple a oferit-o pentru situatia neplacuta din conferinta pentru prezentarea iPhone X, insa probabil in timp se vor convinge de utilitatea sistemului.

“People were handling the device for stage demo ahead of time and didn’t realize Face ID was trying to authenticate their face. After failing a number of times, because they weren’t Craig, the iPhone did what it was designed to do, which was to require his passcode.Face ID worked as it was designed to.”

iPhone X are un Face ID care a fost laudat de catre jurnalistii care au testat telefoanele dupa conferinta, in toate demonstratiile sistemul functionand fara probleme. In aceasta idee, explicatia celor de la Apple este nu doar logica, ci si reala, mai ales ca pe ecranul acelui iPhone X se vedea foarte clar faptul ca Face ID fusese dezactivat, deci e clar ca problema nu a fost la recunoastere, ci una de securitate.

This post was last modified on sept. 14, 2017, 9:17 AM 09:17

Disqus Comments Loading...