X

iPhone 8 vs Galaxy S8 – Comparatia Camerelor

iPhone 8, Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 apar intr-o prima comparatie a camerelor care ne arata din nou ca noul telefon al Apple pare sa aiba intr-adevar a doua cea mai buna camera implementata intr-un telefon, dupa iPhone 8 Plus. Ieri am vazut o comparatie intre iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 care ne arata cat de mari sunt diferentele intre camerele celor doua produse si v-am spus ca mi se pare destul de ciudat.

iPhone 8 este pus astazi fata in fata cu Samsung Galaxy S8 intr-un test similar si vedem exact aceeasi diferenta intre camere, deci lucrurile ar putea fi totusi adevarate. Dupa cum veti vedea chiar din primele poze, iPhone 8 face poze care au culori mult mai intense decat cele vizibile in pozele Samsung Galaxy S8 sau iPhone 7, diferentele fiind destul de mari intre cele trei telefoane mobile.

iPhone 8 are un senzor de imagine imbunatatit si un nou procesor de imagine, iar diferentele fata de iPhone 7 sunt mai mari decat in oricare alt an cu o lansare de un nou iPhone. Interesant este ca exista diferente mari chiar si fata de Samsung Galaxy S8 in ceea ce priveste inregistrarea pozelor, iPhone 8 oferind o calitate mult mai buna, desi teoretic situatia ar trebui sa stea exact invers, in realitate.

iPhone 8 vs Samsung Galaxy S8 – comparatia camerelor

iPhone 8 pare sa faca toate pozele cu un efect HDR aplicat automat chiar daca functia nu ar fi activata, dar fara a sti exact ce setari s-au folosit, chiar si la Samsung Galaxy S8, ramanem doar cu ce vedem. In aceasta situatie, ca si aseara, iPhone 8 pare sa-i fie superior Samsung Galaxy S8 in inregistrarea pozelor, iar fata de iPhone 7 imbunatatirile sunt cat se poate de clare, desi nu ma asteptam.

iPhone 8 “rupe traditia” anilor anteriori cand imbunatatirile pentru camerele telefoanelor Apple nu erau chiar atat de usor vizibile, dar nici in comparatie cu telefoanele Samsung. Anul acesta, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 par sa fie intrecute de iPhone 8 si iPhone 8 Plus in primele teste, iar asta este o surpriza foarte placuta din partea Apple, daca se va dovedi a fi intr-adevar 100% reala.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au fost declarate de catre expertii in fotografie ca fiind telefoanele cu cele mai bune camere, iar Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa le fie inferioare. Ramane sa vedem si alte comparatii intre camerele iPhone 8 si iPhone 8 Plus cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 pentru a ne convinge fara dubiu de calitatea lor, dar situatia pare destul de clara.

Disqus Comments Loading...