X

iPhone 8 – Autonomia vs cea a Telefoanelor Android

iPhone 8 are autonomia bateriei comparata cu ce a telefoanelor Android intr-un test menit sa ne arate in ce fel a imbunatatit Apple aceasta caracteristica a noului telefon. In primul rand, desi iPhone 8 are o baterie mai mica decat iPhone 7, se pare ca noul telefon are totusi o autonomie superioara predecesorului sau, ea find mai buna cu aproape o ora, nu 2 asa cum a spus Apple in conferinta din 12 septembrie.

iPhone 8 are totusi o autonomie care rivalizeaza cu cea a iPhone 7 Plus, deci autonomia bateriei iPhone 8 Plus va fi cu mult mai buna decat cea a predecesorului sau. Ma astept ca autonomia bateriei iPhone 8 Plus sa se apropeie destul de binede 10 ore, sau poate chiar sa depaseasca aceasta valoare, iar iPhone X sa ofere o autonomie similara din moment ce va avea, cel mai probabil, o baterie identica.

iPhone 8 are totusi o autonomie mai buna decat cea a Samsung Galaxy S8, diferenta fiind de 15 minute in favoarea noului telefon al companiei Apple. Intr-un test pe care vi l-am prezentat dimineata ati putut observa ca iPhone 8 avea o autonomie cu peste 1 ora mai mica decat cea a Samsung Galaxy S8, dar acum avem si ceva care contreaza aceasta idee, asa ca ramane sa intelegeti ce puteti din teste.

iPhone 8 – autonomia bateriei comparata cu cea a telefoanelor Android

iPhone 8 are o autonomie mai buna si decat Samsung Galaxy Note 8, aici diferenta fiind de o ora si 14 de minute, iar asta desi intr-un test anterior ii era de fapt inferior. Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca iPhone 8 sa aiba o autonomie mai buna decat Samsung Galaxy Note 8 pentru ca ecranul de 6.3 inch consuma foarte multa energie, iar bateria de 3300 mAh nu e suficient de mare pentru el.

iPhone 8 nu intrece in autonomie HTC U11, telefonul taiwanezilor functionand cu 26 de minute mai mult decat produsul companiei Apple. Aici vorbim despre o diferenta ceva mai mare intre iPhone 8 si HTC U11, fata de cea dintre iPhone 8 si Samsung Galaxy S8, produsul companiei HTC reusind sa depaseasca pragul de 9 ore pentru functionare, aceasta fiind o realizare extrem de importanta pentru ea.

iPhone 8 nu are totusi o autonomie cu mult mai buna decat cea a iphone 6S, diferenta fiind de doar 22 de minute, insa intrece cu aproape o ora iPhone 7 si cu peste 2 ore LG G6. iPhone 8 are cea mai buna autonomie dintre toate telefoanele Apple cu ecrane de 4.7 inch, sau mai mici, insa iPhone 8 Plus il va intrece, iar iPhone X ar trebui sa faca acelasi lucru, in ciuda ecranului mai mare.

This post was last modified on sept. 25, 2017, 8:31 PM 20:31

Disqus Comments Loading...