X

iPhone 8 vs iPhone 7 – Diferenta URIASA in Incarcarea Rapida

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus apar in aceasta dimineata intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata cat de mult a imbunatatit compania Apple sistemul de incarcare rapida. iPhone 8 si iPhone 8 Plus au un sistem de incarcare rapida implementat, care permite incarcarea bateriei la 50% din capacitate in doar 30 de minute, cu mult mai repede decat ceea ce se ofera in modelele anterioare.

iPhone 8 Plus are comparata aceasta noua functie cu cea standard de incarcare disponibila in iPhone 7 Plus, iar diferenta este uriasa si va fi resimtita de catre toti clientii. Practic, iPhone 8 Plus se incarca in doar jumatate din timpul necesar pentru a incarca un iPhone 7 Plus, iar asta multumita sistemului de incarcare rapida implementat de catre compania Apple, chiar daca de la 50% el se dezactiveaza.

iPhone 8 vs iPhone 7 – diferenta uriasa in incarcarea rapida

iPhone 8 Plus are si o baterie mai mica decat cea a iPhone 7 Plus, diferenta fiind mai mica de 10% intre capacitatile lor, insa durata de incarcare necesara este de 100%. Cu ecranul stins, iPhone 8 Plus se incarca in totalitate in doar 107 minute, deci mai putin de 2 ore, fata de peste 3 ore, cate ii sunt necesare telefonului iPhone 7 Plus, asa ca vorbim despre un beneficiu enorm oferit de catre compania Apple.

iPhone 8 Plus si iPhone 8 vor fi oricum incarcate de catre majoritatea clientilor pana la 50% multumita noii functii, exceptie facand cei care le lasa la incarcat peste noapte. Incarcarea incompleta a bateriei este oricum mai benefica decat una completa, insa ceea ce trebuie sa tineti minte din acest test este ca iPhone 8 Plus se incarca in doar jumatate din timpul necesar incarcarii iPhone 7 Plus, iar acesta este marele beneficiu.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus se incarca rapid, dar pentru asta aveti nevoie de acest incarcator si acest cablu, pentru ca cele standard nu sunt capabile sa faca asta.

This post was last modified on sept. 25, 2017, 10:02 AM 10:02

Disqus Comments Loading...