X

iPhone 8 vs Note 8 dupa 12 Petrecute ore in Apa

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 au fost testate prin plasarea timp de 12 ore in recipiente cu apa pentru a ni se arata daca telefoanele supravietuiesc acestui test, cate un benchmark fiind rulat pe fiecare dintre cele doua dispozitive dupa uscare si o usoara incarcare.

iPhone 8 Plus a functionat ceva mai mult decat Samsung Galaxy Note 8 cat timp a fost sub apa, insa dupa scoaterea din recipiente, telefonul celor de la Samsung mai avea 29% din baterie disponibila, in timp ce telefonul Apple a avut nevoie de o incarcare inainte de a putea fi folosit.

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 au supravietuit fara probleme dupa 12 ore petrecte in apa, iar asta in mod surprinzator, pentru ca niciunul dintre ele nu este certificat sa reziste atat de mult intr-un recipient de lichid, insa lipsa presiunii a facut totul posibil.

iPhone 8 Plus si Samsung Galxy Note 8 au obtinut scorurile cunoscute in testul de performanta facut cu Geekbench, insa daca in recipiente ar fi fost mai multa apa, atunci e putin probabil ca vreunul dintre cele doua telefoane mobile sa mai fi pornit dupa 12 ore petrecute sub apa.

iPhone 8 Plus nu este cu ceva diferit fata de telefoanele din seria iPhone 7, ele rezistand la fel de mult in recipiente cu putina apa.

This post was last modified on sept. 25, 2017, 9:29 PM 21:29

Disqus Comments Loading...