X

iPhone 8 vs iPhone SE – Comparatia Performantelor

iPhone 8 Plus si iPhone SE sunt puse fata in fata in cel mai interesant test de performante de pana acum, e aratandu-ne ca diferenta de hardware nu se prea simte. iPhone 8 Plus are cu mult mai multa putere de procesare in comparatie cu iPhone SE, iar diferenta dintre telefoane ar trebui sa fie uriasa, insa testele facute in clipul video de mai jos prezinta o realitate complet diferita si surprinzatoare.

iPhone 8 Plus nu este cu mult mai rapid decat iPhone SE in deschiderea aplicatiilor si jocurilor, vechiul telefon al celor de la Apple reusind sa se “tina” dupa “fratele” sau mai mare. Mai mult decat atat, iPhone SE reuseste sa deschida unele aplicatii chiar mai repede decat iPhone 8 Plus, iar asta in ciuda faptului ca ar fi trebuit sa fie intrecut in toate cazurile de testare, insa unul pentru procesare nu a fost facut.

iPhone 8 vs iPhone SE – comparatia performantelor

iPhone 8 Plus este cel mai performant telefon mobil de pe planeta in momentul de fata, iar iPhone SE, desi este la nivelul unui iPhone 6S, nu este cu mult in urma sa. iPhone SE are o rezolutie mult mai mica pentru ecran, insa iPhone 8 Plus are cu mult mai multa putere de procesare, deci ar trebui sa compenseze din plin diferenta in rezolutie, dar asta nu inseamna si ca este cu foarte mult mai rapid in final.

iPhone 8 Plus va vea diferente mai mari in performante in comparatie cu iPhone SE si alte modele mai vechi ale iPhone pe masura ce noi actualizari vor fi lansate. Compania Apple va avea grija sa reduca performantele vechilor iPhone in comparatie cu cele ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar abia atunci vom vedea cat conteaza noul chip A11 Bionic oferit incepand de anul acesta in telefoane.

This post was last modified on sept. 26, 2017, 2:01 PM 14:01

Disqus Comments Loading...