X

iPhone X – Noua Functie Descoperita in iOS 11.1

iPhone X are o noua functie descoperita in iOS 11.1, ea nefiind prezenta in versiunea initiala a iOS 11 si parea posibil ca Apple sa o fi eliminat complet din telefoane. iPhone X are functia bazata pe Touch ID in vechile modele ale iPhone, insa in noul telefon vorbim despre o metoda complet diferita de activare a sa din moment ce butonul Home si Touch ID dispar, fiind inlocuite de Face ID de Apple.

iPhone X va avea functia Reachability oferita de catre compania Apple, aceasta permitand atingerea partilor superoara a ecranului cand telefonul este folosit cu o singura mana. In vechile modele ale iPhone era necesara dubla atingere a inelului Touch ID pentru a actiona acest sistem, insa in cazul iPhone X nu avem buton Home, nici inel pentru Touch ID, deci nu mai exista metoda de activare.

iPhone X – noua functie descoperita in iOS 11.1

iPhone X va oferi Reachability intr-un mod complet nou pentru utilizatori, chiar daca deocamdata nu stim ce fel de metoda de activare va fi oferita. Avand in vedere ca iPhone X are un ecran mai mare decat iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, dar si ca acum Control Center trebuie activat din partea superioara dreapta a ecranului, era normal ca Reachability sa nu dispara din telefonul celor din Cupertino.

iPhone X are nevoie mai mare de Reachability decat vechile telefoane ale companiei Apple, insa metoda de activare ramane deocamdata o surpriza. Compania Apple nu a dezvaluit-o, dar probabil vom afla dupa lansarea iPhone X cum va putea fi activat sistemul Reachability, asa ca va trebui doar sa asteptam pana cand telefoanele vor fi puse in vanzare de catre compania Apple pentru noi.

Disqus Comments Loading...