X

Facebook – Noua Functie Oferita si in Instagram

Facebook a lansat astazi o noua fucntie foarte importanta pentru utilizatorii sai, dar si pentru cei care folosesc platforma de socializare Instagram in fiecare zi. Mai exact, multumita acestei noi functii, utilizatorii Instagram au acum posibilitatea de a publica povestile zilnice inclusiv pe reteaua de socializare Facebook in momentul in care le publica in Instagram, un nou buton fiind disponibil pentru functionalitate.

Facebook testa de cateva luni optiunea de a publica stories din Instagram direct in cadrul retelei sale de socializare, iar acum functia este oferita in mod oficial. Practic, toti cei care publica un story prin Instagram, au optiunea de a alege ca el sa fie partajat in mod automat si in cadrul retelei de socializare Facebook, acelasi continut fiind disponibil pentru toti utilizatorii in acelasi timp, fara a fi necesara publicarea separata in ambele platforme.

Facebook a testat acasta functie exclusiv in Portugalia pana acum, insa a confirmat in mod oficial faptul ca a inceput sa o ofere pentru toti utilizatorii la nivel global. Exceptie vor face paginile din Facebook, acestea neavand posibilitatea de a publica stories, asa ca desi un cont Instagram poate fi legat cu o pagina, prin ea nu va putea fi afisat un story pentru persoanele care i-au dat Like, sau o urmaresc in mod constant.

Facebook – noua functie oferita si in Instagram

Facebook sustine ca Instagram are 250 de milioane de persoane care folosesc zilnic functia Stories, cifra fiind una colosala, dar mai mica decat cea a retelei de socializare. Daca Facebook ar fi avut mai multi utilizatori activi lunar care folosesc functia Stories, atunci nu ar fi fost nevoie de interconectarea cu Instagram pentru a publica povestile in ambele platforme simultan, deci Facebook profita de popularitatea Instagram.

Facebook a furat functia Stories de la Snapchat si desi a implementat-o in Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger si in propria platforma, doar in Instagram a avut succes. De ce nu a reusit Facebook sa reproduca succesul Stories dincolo de Instagram nu stie nimeni, insa iata ca acum incearca sa interconecteze lumea intre cele doua platforme pentru a permite publicarea mai usoara de informatii.

Facebook complica publicarea de stories intre Instagram si reteaua sa de socializare, astfel ca acum ar trebui sa apara mai multe stories inclusiv in cadrul Facebook. Cat va dura pana cand Facebook va avea aceasta functie disponibila inclusiv in Romania nu stie nimeni, dar cel mai probabil nu va fi nevoie de foarte mult timp pana cand ar trebui sa o aveti disponibila in Instagram si in Facebook pentru tara noastra.

This post was last modified on oct. 5, 2017, 3:30 PM 15:30

Disqus Comments Loading...