X

iPhone 8 Plus – Inca o Baterie Umflata Raportata

iPhone 8 Plus are inca o baterie umflata raportata de catre un client al companiei Apple, de aceasta data informatia si o poza cu telefonul stricat venind direct din China. Puteti vedea mai jos un iPhone 8 Plus de culoare aurie a carui carcasa este desfacuta de catre bateria umflata, clientul primind telefonul in China, iar bateria s-ar fi umblat in timpul transportului catre client, fara a mai fi pusa la incarcat.

iPhone 8 Plus are in aceasta situatie al treilea caz de telefon care a fost livrat direct cu bateria umflata si carcasa desfacuta, iar asta la doua saptamani dupa lansarea din China. Era de asteptat ca raportarile privind bateriile umflate sa nu mai continue la doua saptamani dupa lansarea iPhone 8 Plus in China si alte zone de pe glob, insa iata ca in realitate problema nu disparut pentru cei de la Apple.

iPhone 8 Plus a fost preluat de catre compania Apple pentru a fi temeinig analizata, insa cei din Cupertino nu au oferit vreo informatie presei care intreaba despre incidente. Partea buna, si in aceasta situatie, sta totusi in faptul ca bateria iPhone 8 Plus nu a explodat, ci doar s-a umflat si a crapat carcasa telefonului, deci clientul a fost din nou in afara vreunui pericol, aceasta fiind singura veste buna pentru Apple.

iPhone 8 Plus – inca o baterie umflata raportata

iPhone 8 Plus are parte de mai multe raportari de baterii umflate si carcase distruse in comparatie cu lansarea iPhone 7 Plus de anul trecut, chiar daca numarul in sine inca nu a ajuns la 10. Anul trecut unele baterii ale iPhone 7 Plus au si luat foc, insa de aceasta data nu se pune problema de asa ceva, iar situatia este foarte departe de a fi macar problematica pentru compania Apple, chiar si in lipsa detaliilor de la ea.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus raman in continuare telefoane sigure pentru ca pana in prezent nu exista vreun zvon ca vreo persoana a fost ranita, sau ca macar un obiect personal al clientilor a fost distrus. Vorbim doar despre telefoane iPhone 8 Plus distruse din cauza bateriilor umflate, insa mai mult de atat nu a fost raportat pana acum, cei de la Apple urmand a afia si de ce se intampla problemele.

“A fresh case of Apple Inc’s new iPhone popping open due to a swollen battery has been reported in state media in China. …cited an iPhone buyer surnamed Liu as saying his newly purchased iPhone 8 Plus arrived cracked open on Oct. 5. There was no sign of scorching or an explosion.”

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu trebuie ignorate din cauza acestor cateva probleme cu unele baterii defecte, chiar si 10 la 7 – 8 milioane este complet nesemnificativ. Procentual vorbind, peste 99.99% dintre telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus Plus au fost livrate fara probleme de acest gen, iar o problema mai importanta decat asta e cea a sunetelor statice din timpul apelurilor.

This post was last modified on oct. 6, 2017, 2:41 PM 14:41

Disqus Comments Loading...