X

iPhone X – Cutia noua apare in Prima Imagine

iPhone X are prezentata intr-o prima imagine noua cutie creata de catre compania Apple pentru lansarea telefonului, ea ramanand un mister pana acum cateva saptamani cand a fost partial aratata pe website-ul americanilor, insa acum o vedem si in versiunea reala.

iPhone X are mai jos aratata cutia in care compania Apple va plasa telefoanele care vor fi livrate clientilor care vor precomanda produsul incepand din 27 octombrie si la care vor ajunge telefoanele incepand cu data de 3 noiembrie, cand va avea loc lansarea oficiala a celor de la Apple.

iPhone X are o cutie speciala creata de catre compania Apple, panoul frontal al telefonului fiind prezentat in toata splendoarea sa, impreuna cu decupajul care va supara cu siguranta foarte multa lume, alegerea de design a celor de la Apple fiind discutata intens de lumea intreaga.

iPhone X este asteptat cu sufletul la gura de catre foarte multa lume, iar acum aveti ocazia de a vedea in mod oficial si cum va arata cutia in care va fi livrat produsul.

This post was last modified on oct. 10, 2017, 7:46 PM 19:46

Disqus Comments Loading...