X

eMAG – Galaxy S8 cu Reduceri de 1300 de LEI

eMAG are Samsung Galaxy S8 disponibil cu reduceri de pana la 1300 de LEI in momentul de fata, telefoanele mobile ale companiei Samsung beneficiind in aceasta pagina de preturi mult mai mici decat in mod normal pentru clientii care sunt dornici sa le cumpere de la magazinul online din Romania.

eMAG vinde toate modelele Samsung Galaxy S8 in momentul de fata prin intermediul magazinului sau online, iar reducerile de pana la 1300 de LEI se aplica fara distinctie de model si culoare in care au fost produse si sunt vandute telefoanele mobile ale coreenilor in momentul de fata in Romania.

eMAG a inceput sa afiseze preturi tot mai mici pentru seria Samsung Galaxy S8 in aceasta pagina dupa lansarea iPhone 8

si iPhone 8 Plus pe pietele globale, iar asta inseamna ca Samsung a gandit o noua strategie pentru a-si creste vanzarile in fata unei companii Apple care are produse tot mai atractive.

eMAG vinde Samsung Galaxy S8 atat noi, cat si resigilate, insa reduerile de pana la 1300 de LEI sunt disponibile pentru modelele noi pe care operatorul de telefonie mobila le comercializeaza, asa ca nu va trebui sa cumparati un model resigilat pentru a beneficia de o reducere atat de mare astazi.

eMAG nu are doar telefoanele Samsung Galaxy S8 disponibile la pret promotional in momentul de fata, magazinul online avand mai multe modele de telefoane mobile vandute cu pret foarte bun.

This post was last modified on oct. 16, 2017, 6:51 PM 18:51

Disqus Comments Loading...