X

iPhone X – Problema cea mai MARE a fost Rezolvata

Problema cea mai mare a iPhone X a fost rezolvata de catre partenerii companiei Apple, iar asta va duce la o crestere substantiala a productiei noului telefon al americanilor. Camera TrueDepth este principala problema a noului smartphone si stim ca lipsa sa a afectat serios produtia la Foxconn, dar acum se pare ca totul a fost rezolvat, iar chinezii ar urma sa scoata mai multe unitati pe liniile de productie ale fabricilor.

AMS este o companie austriaca in care este produsa una dintre componentele pentru noua camera TrueDepth, iar ea a afirma recet ca problemele de productie au fost depasite. Cu aceasta afirmatie, partenerul celor de la Apple confirma practic faptul ca problemele care tineau in loc productia noului telefon au fost depasite, iar acum productia saptamanala ar trebui sa creasca de la 100.000 de unitati.

La cat va creste productia nu stie nimeni deocamdata, insa iPhone X ar trebui sa fie produs in cam 400.000 de unitati zilnic pentru a fi acoperita cereea care este estimata a exista in momentul de fata. Daca ea este reala, atunci ar trebui sa fie produse cam 2.8 milioane de unitati ale smartphone-ului in fiecare saptamana, de 28 de ori mai multe dcat in prezent, iar Foxconn poate face asta, daca are toate componentele pregatite.

iPhone X – problema cea mai mare a fost rezolvata

Separat de camera TrueDepth, care are senzorii 3D pentru recunoastere faciala, Apple a avut probleme si cu productia de ecrane OLED, sau de placi logice. Aparent acestea probleme au fost rezolvate intr-o foarte mare masura, iar numarul de componente livrate catre cei de la Foxconn a crescut substantial, iar acum asteptam si zvonurile privind cresterea radicala a productiei in China.

S-a spus saptamana trecuta ca iPhone X ar urma sa fie produs in cantitati mult mai mari dupa ce lansarea va avea loc, adica dupa data de 3 noiembrie, fara a fi oferite cifre estimative. Cu toate acestea, se asteapta ca Apple sa aiba disponibila doar jumatate din cantitatea de telefoane pe care dorea sa o vanda in 2017, astfel ca s-ar putea sa asistam la un record negativ anul acesta, cu vanzari, pentru prima oara, mai mici decat in trimestrul fiscal anterior al sarbatorilor fiscale.

Dupa cum prea bine stiti deja, noul telefon al Apple va fi pus in vanzare pe pietele globale incepand din data de 3 noiembrie, dar precomenzile incep in 27 octombrie. Vineri noapte veti putea precomanda un model de la operatorii de telefonie mobila si magazinele care-l vor vinde in Romania, asa ca va recomand sa fiti foarte rapizi si sa inregistrati precomenzile imediat ce sunt deschise.

This post was last modified on oct. 25, 2017, 10:08 AM 10:08

Disqus Comments Loading...