X

iPhone X – Stocurile S-au Evaporat, Livrarile se fac Intr-o Luna

iPhone X s-a vandut “ca painea calda” in Europa, desi in Romania inca il mai puteti cumpara de la eMAG de aici cu oarecare sanse de livrare in 3 noiembrie, sau de la Orange, de aici, care inca spune ca-l livreaza atunci. In Europa, iPhone X s-a vandut mult mai bine, in momentul de fata unele tari afisand termene de livrare de o luna pentru comenzile plasate acum, situatia fiind una care nu s-a intalnit in cazul iPhone 8.

iPhone X este extrem de cautat in momentul de fata, foarte multa lume fiind dornica sa cumpere telefonul mobil de la compania Apple, asa ca stocurile au disparut extrem de repede. Era de asteptat ca iPhone X sa se vanda foarte rapid, v-am spus de nenumarate ori despre problemele cu stocurile, iar compania Apple le spune acum clientilor ca-si vor primi telefoanele abia in cursul lunii noiembrie daca le cumpara in acest moment.

iPhone X – Stocurile S-au Evaporat, Livrarile se fac Intr-o Luna

iPhone X are cerere foarte mare in momentul de fata si este de asteptat ca livrarile sa se faca si mai departe de termenul de 4 – 5 saptamani afisat in momentul de fata. Compania Apple va creste productia iPhone X in perioada urmatoare, dar nu va ajunge din urma cererea de pe piata, mai ales in tari precum Romania, care nu conteaza chiar atat de mult pentru cei din Cupertino, dupa cum stiati deja.

iPhone X in Romania este listat de catre cei de la Orange, in aceasta pagina, cu livrare in continuare in 3 noiembrie, deci s-ar putea sa aveti sanse sa-l luati de la ei. Cei de la eMAG nu au listat un termen de livrare in website, insa daca avem noroc e posibil ca telefonul sa ne ajunga in data de 3 noiembrie, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati sa-l cumparati, inregistrati precomenzi pe unde puteti, pentru a fi siguri ca il primiti cand il doriti.

This post was last modified on oct. 27, 2017, 10:43 AM 10:43

Disqus Comments Loading...