X

iPhone 8 e Vandut de Fanii care Doreau iPhone X

iPhone 8, lansata cum o luna, este vandut de fanii care l-au cumparat, dar doreau iPhone X, ei cumparand acum noul telefon al Apple, care este disponibil inclusiv in Romania, in aceasta pagina. In SUA, clientii Apple care au cumparat iPhone 8 in septembrie isi vand acum telefoanele pentru a cumpara iPhone X, telefonul pe care-l doreau adevarat, ei pierzand ceva bani in proces, dar probabil nu foarte multi.

iPhone 8 ajunge la website-urile de buy-back in cantitati foarte mari pentru un telefon ce abia a fost lansat, conform unui website specializat in acest domeniu de afaceri cu telefoane mobile. Telefoanele iPhone 8 care sunt trimise acum spre buy-back genereaza venituri de 400 – 450 de dolari pentru modelele de 64 GB, cu mult mai mici decat pretul standard, dar fanii fac orice pentru iPhone X.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus a reprezentat 7% din miile de telefoane mobile pe care aceasta firma le-a cumparat in ultima luna, procentul fiind imens in comparatie cu modelele din anii anteriori. In cazul serie iPhone 7 procentul a fost de doar 1%, deci vorbim despre o crestere de 7 ori a numarului de clienti ai unui model nou de iPhone care isi vand telefoanele, iar iPhone X a determinat intreaga situatie in care se afla iPhone 8.

iPhone 8 este vandut in masa de catre fanii care doreau iPhone X

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au preturi de buy-back ce sunt cu pana la 30% mai mici decat cele initiale de vanzare, astfel ca un model cu 256 GB spatiu de stocare are un pret cu 350 de dolari mai mic. In ciuda pierderii unei sume serioase de bani, cei care au cumparat iPhone 8 isi recupereaza o parte din suma pentru a putea cumpara iPhone X, daca nu cumva l-au si cumparat deja de la Apple.

“We thought it would be just iPhone 7 [for trade-in], but it seems people aren’t necessarily satisfied with the iPhone 8. This just doesn’t happen. We never have that many iPhones within the month of the release.The site says 7% of thousands of the iPhones it bought in the past month were iPhone 8s, while in the same period last year the percentage of then-released iPhone 7 was only 1%.”

iPhone 8 a avut oricum vanzari slabe din cauza iPhone X, iar acum aflam ca o buna parte dintre cei care l-au cumparat se si grabesc sa-l vanda cu o pierdere serioasa de bani doar pentru a scapa de el. Dorinta de a avea iPhone X este atat de mare pentru unii dintre clientii companiei Apple incat sunt dispusi sa piarda sute de dolari renuntand la iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar asta spune multe de situatia telefoanelor.

iPhone 8 nu a fost si nici nu va fi vreodata telefonul dorit de catre fanii companiei Apple, iar asta pentru ca iPhone X, in ciuda pretului mare, este mult mai popular si mai cautat la nivel global. Avand in vedere aceasta situatie, ne putem astepta ca vanzarile pentru iPhone 8 sa scada in continuare pe masura ce vanzarile iPhone X vor creste in perioada urmatoare, dar nu doar in SUA, ci si pe intregul glob.

This post was last modified on oct. 30, 2017, 8:43 AM 08:43

Disqus Comments Loading...