X

Samsung Galaxy Note 8 – Blocaje Complete in Utilizare

Samsung Galaxy Note 8 se blocheaza complet cand o aplicatie din Android este deschisa de catre utilizatorii care folosesc telefonul, problema parand sa afecteze un numar tot ma mare de utilizatori. Conform celor care detin Samsung Galaxy Note 8 si sunt afectati de aceasta problema, se pare ca deschiderea aplicatiei pentru Contacte blocheaza complet telefoanele, ele trebuind repornite pentru a fi folosite.

Samsung Galaxy Note 8 se blocheaza in acelasi fel si cand lista de contacte este accesata de catre aplicatiile pentru mesagerie, sau cea pentru apelare, deci totul pare sa aiba legatura cu modul in care sunt gandite. Utilizatorii care detin telefoanele Samsung Galaxy Note 8 afectate de aceasta problema nu mai pot folosi, practic, functia de telefonie sau mesagerie SMS a telefoanelor, pentru ca ele se blocheaza complet.

Samsung Galaxy Note 8 necesita de fiecare data repornire, daca functioneaza, sau asteptarea ca bateria sa fie complet descarcata, altfel dispozitivul nu mai poate fi folosit in mod normal. Utilizatorii afectati de aceasta problema sustin ca nici macar o revenire la setarile din fabrica pe Samsung Galaxy Note 8 nu pare sa rezolve problema, deci Samsung trebuie sa actualizeze sistemul de operare.

Samsung Galaxy Note 8 – Blocaje Complete in Utilizare

Samsung Galaxy Note 8 este afectata de aceasta problema in multiple variante vandute de catre compania Samsung, atat cele din SUA, cat si cele din Europa, sau chiar din Asia. Avand in vedere numarul atat de mare si de diferit de modele ale Samsung Galaxy Note 8 care sunt afectate de problema, e greu de spus ce anume sta la baza ei, insa cei de la Samsung vor trebui sa caute o solutie pentru rezolvarea bugurilor.

” …many units of Samsung’s Galaxy Note8 are completely freezing when the contacts app is opened, and that includes when other apps like ‘Messaging’ and ‘Phone’ use it as well. Basically, these Note8s are refusing to function as phones.”

Samsung Galaxy Note 8 nu a avut aceleasi probleme ca predecesorul sau in ceea ce priveste exploziile, insa iata ca are cu blocaje complete la incercarea de a accesa agenda de contacte. Situatia este una complet neobisnuita pentru un telefon mobil, mai ales unul ca Samsung Galaxy Note 8 care costa si aproape 1000 de dolari in multe piete, asa ca multi dintre clienti sunt cu siguranta foarte suparati.

Samsung Galaxy Note 8 ruleaza sistemul de operare Android, cunoscut pentru faptul ca are o gama variata de probleme, care sunt in general date de diversitatea de telefoane care il folosesc. In aceasta situatie, Samsung Galaxy Note 8 va avea nevoie de o rezolvarea rapida din partea celor de la Samsung, altfel este de asteptat ca un scandal mai mare sa fie distribuit prin presa, iar vanzarile as fie serios afectate.

This post was last modified on nov. 1, 2017, 9:28 PM 21:28

Disqus Comments Loading...