X

iPhone 8 Plus – Incarcarea Wireless e mai Inceata decat cea standard

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au durata de incarcare a bateriei comparata cu diverse tipuri de incarcatoare pentru a ni se arata care este cel mai rapid mod de a face asta. Veti vedea in imaginea de mai jos cum se compara incarcarea standard cu cea wireless din iOS 11.1.1, din iOS 11.2 beta 3 si incarcarea rapida oferita de un incarcator de 29W.

Desigur ca aceasta din urma este cea mai rapida, ea incarcand complet bateria unui iPhone 8 Plus in doua ore, aceeasi perioada fiind necesara si pentru un iPhone X deoarece telefoanele au baterii de aceeasi capacitate. Incarcarea standard cade pe pozitia a doua, ea incarcand telefonul in proportie de 80%.

Incarcarea wireless din iOS 11.2 reuseste sa incarce iPhone 8 Plus pana la aproximativ 48% in 2 ore, in timp ce incarcarea wireless din iOS 11.1.x incarca bateria pana la 40%. Practic, diferenta intre incarcarea wireless standard si cea de 7.5W este infima, ambele fiind mai incete decat incarcarea cu incarcatorul din cutie.

Practic, a-ti incarca telefonul iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X folosind un incarcator wireless este doar o “fita” pentru ca utilitate reala nu exista. Din moment ce incarcarea wireless e mai inceata decat incarcarea cu incarcatorul din cutia telefonului, nu prea are logica includerea sa in telefoanele Apple de anul acesta, in afara idee de a mai bifa o functie care nu exista.

In contrast, telefoanele Android premium au sisteme de incarcare wireless rapida, superioara celei oferite de catre Apple.

This post was last modified on nov. 15, 2017, 4:41 PM 16:41

Disqus Comments Loading...