X

Ce Spun despre iPhone X Oamenii care nici macar nu l-au Atins

M-am amuzat in aceasta dimineata citind comentariile de aici unde multe persoane care nici macar n-au atins iPhone X au lansat comentarii in pagina produsului pus la vanzare. Vorbim despre un iPhone X care este foarte scump si pe care nu si-l permite chiar oricine, dar asta nu opreste romanul din a comenta fara sa stie.

Putini dintre cei care au lasat comenatrii negative in legatura cu iPhone X au si recunoscut ca nu au atins vreodata telefonul, insa din restul iti dai seama de realitate. Un om care nici macar nu l-a atins nu prea are ce sa spuna despre telefon, asa ca vorbeste despre ce a facut Samsung si de cat de scump este in raport cu alte telefoane mobile.

Ca sa fiu complet sincer m-am amuzat vazand atat de multe comentarii tipice pentru fanii Android, asa ca review-urile de aici nu prea sunt de luat in seama, in totalitate. Cred ca o filtrare mai buna ar fi utila pentru a oferi clientilor o relevanta mult mai mare pentru review-uri, dar desigur ca putini dintre cei care cumpara lasa si un review, asa ca trebuie sa apara ceva acolo, pana la urma.

Ca sa fiu sincer, e destul de comic sa citesti review-urile lasate pentru multe produse, iar cele pentru iPhone X nu fac exceptie.

This post was last modified on nov. 16, 2017, 10:12 AM 10:12

Disqus Comments Loading...