X

eMAG. Galaxy Note 8. Pret mai MIC cu 700 de LEI

eMAG are surprize foarte interesante pentru fanii Samsung Galaxy Note 8 dupa Black Friday, deoarece telefonul este vanduti la preturi mai mici cu pana la 700 de LEI in aceasta pagina, oferta fiind una chiar mai buna decat cea avuta in cursul zilei de 17 noiembrie, cand a avut loc evenimentul asteptat de milioane de romani.

eMAG are in momentul de fata in vanzare toate versiunile Samsung Galaxy Note 8 pe care cei de la Samsung le pun in distributie, iar ofertele de pana la 700 de LEI sunt cu mult mai bune decat si-ar putea imagina oricine in momentul de fata, deci ar fi bine sa profitati de ele cat mai puteti.

eMAG are pentru clientii romani si telefoane Samsung Galaxy Note 8 noi in aceasta pagina

, pentru ele reducerile fiind mai mici, dar asta este de asteptat pentru ca desi modelul nu mai are vanzari chiar atat de bune, trebuie pastrate aparentele unui telefon premium si pretul nu poate scadea prea mult.

eMAG nu are totusi doar Samsung Galaxy Note 8 in oferta, ci si multe alte modele de telefoane ale Samsung, acestea bucurandu-se de oferte foarte bune in momentul de fata, preturile pentru ele fiind reduse cu pana la 1300 de LEI, in functie de model, asa ca puteti gasi oferte extrem de tentante.

Cei de la eMAG au anuntat astazi noua oferta pentru perioada 21 – 27 noiembrie si aveti o gama foarte variata de produse la preturi excelente.

This post was last modified on nov. 21, 2017, 2:24 PM 14:24

Disqus Comments Loading...