X

iOS 11. Noua Problema care Enerveaza Utilizatorii

iOS 11 nu a fost facut sa fie lipsit de probleme, iar asta este pe deplin clar deoarece astazi vorbim despre una noua care enerveaza extrem de multi utilizatori din lumea intreaga. Vorbim despre o noua problema cu sistemul de autocorectare din telefoanele iPhone, acesta corectand cuvantul it in I.T pe toate versiunile iOS 11 pe care le-a lansat compania Apple.

iOS 11 are problema prezentata in clipul video de mai jos, ea fiind cat se poate de clara, iar desigur ca afectati sunt doar cei care folosesc sistemul QuickType cu sugestii de scriere. Desigur ca nu este nevoie ca utilizatorii sa aiba vreo scurtatura setata pentru acest cuvant, sau oricare altele, schimbarea fiind facuta automat si nu asa cum isi doresc oamenii.

iOS 11. noua problema care enerveaza utilizatorii

iOS 11 are aceasta problema raportata de catre utilizatori pe cam tot internetul, inclusiv pe propriile forumuri, deci inginerii sai sunt cu siguranta “in tema” cu privire la aceasta noua problema. Partea cea mai proasta pentru Apple este ca ea vine la doar cateva saptamani dupa ce alta problema cu sistemul de autocorectare al iOS 11 a generat frustrari similare pentru utilizatori, iOS 11.1.1 fiind lansat pentru a o rezolva.

iOS 11 va avea nevoie de o noua actualizare pentru a readuce lucrurile la normal, compania Apple fiind din nou pusa in postura ingrata de a isi actualiza sistemul de operare des. In mod normal problemele de acest gen nu ar trebui sa existe intr-un sistem de operare atat de avansat precum sustine Apple, dar astea se intampla des la americani.

Disqus Comments Loading...