X

iPhone X. Vanzari Uriase pentru Black Friday

iPhone X a inregistrat vanzari uriase de Black Friday, conform analistilor, acestia spunand ca noul telefon al companiei Apple s-a vandut exceptional de bine cu ocazia acestui eveniment. Mai exact, conform analistilor, nu mai putin de 6 milioane de telefoane iPhone X au fost vandute de catre compania Apple de Black Friday, iar asta dintr-un total de 15 milioane de unitati vandute in intreaga lume.

iPhone X a inregistrat intr-un singur weekend vanzari cat o treime dintre toate celelalte modele la un loc, iar vanzarile pentru aceasta sarbatoare au fost de o treime din tot T3 2017. Practic, analistii estimeaza ca in weekend-ul Black Friday s-au vandut telefoane iPhone cat intr-o treime din tot T3 2017, care are nu mai putin de 3 luni de zile, iar iPhone X a fost cel mai bune vandut model dintre toate.

iPhone X a fost foarte popular de Black Friday, iar analistii sustin ca modelul cu 256 GB spatiu de stocare s-a vandut cel mai bine dintre toate cele pe care compania Apple le vinde in acest moment. In ciuda faptului ca iPhone X cu 256 GB spatiu de stocare este foarte scump, clientii par sa prefere acest model pentru a avea suficient spatiu pentru a stoca toate aplicatiile, pozele, filmele si ce mai au ei prin telefoane.

iPhone X a avut vanzari uriase inregistrate de Black Friday

iPhone X va ajuta compania Apple sa vanda aproximativ 80 de milioane de telefoane iPhone in al patrulea trimestru al anului 2017, cel care include si sarbatorile de iarna, cea mai aglomerata perioada din an. cu 15 milioane de unitati vandute doar de Black Friday, Apple s-a apropiat extrem de mult de obiectivul sau, iar iPhone X va inregistra vanzari si mai mari pana de Craciun, daca va fi disponibil in stoc.

“The analyst also believes that iPhone X sell through remained solid through Black Friday with 15 million units sold so far including 6 million iPhone X units but demand for the 256GB model appears to be twice that of the 64GB model which would be a positive for ASP and gross margin as well as units.”

iPhone X, separat de vanzarile de Black Friday, ar inregistra vanzari de 3 milioane de unitati saptamanal si ar putea creste la 4 milioane de unitati in cursul lunii decembrie, pana de Craciun. Ca sa fiu complet sincer, sunt uimit de estimarile analistilor privind vanzarile iPhone X pentru Black Friday, iar asta in conditiile in care telefonul este foarte scump si disponibil in cantitati foarte limitate.

iPhone X este cel mai dorit smartphone de pe planeta in acest moment si nu e nevoie de analisti care sa ne spuna acest lucru, cererea foarte mare si stocurile mici confirmand fara dubiu totul. Cu interes atat de mare pentru iPhone X, compania Apple va inregistra si vanzari excelente de telefoane in urmatoarele saptamani, deci e de asteptat ca obiectivele sale sa fie indeplinite in T3 2017.

This post was last modified on nov. 28, 2017, 5:48 PM 17:48

Disqus Comments Loading...