X

Cum incarci AirPods Wireless si un Pad Triplu de Incarcare Wireless

Daca ai o pereche de casti AirPods si ti-ai dorit vreodata sa le poti incarca wireless, desi nu-mi imaginez de ce ai dori asta acum, ei bine in clipul video de mai jos exista o solutie pentru asta. In clipul video de mai jos puteti vedea o alternativa pentru a incarca fara fir o pereche de casti AirPods care sunt plasate in carcasa unde se afla si bateria care le incarca in mod normal.

Vorbim despre o solutie care costa doar 3 dolari si va poate incarca wireless castile AirPods intr-o perioada de timp mai lunga decat in mod normal, dar macar veti fi “cool”. Aceasta este o solutie temporara pana cand Apple va lansa AirPower

, pad-ul sau de incarcare wireless care va putea incarca pana la 3 produse simultan.

Ramanand la AirPower, in clipul video de mai jos aveti prezentat si un pad triplu de incarcare pe care il puteti folosi pentru a incarca trei dispozitive Apple simultan, daca doriti asta. Din pacate intre ele nu este inclus si Apple Watch, care accepta doar pad-uri speciale, dar daca aveti mai multe telefoane iPhone noi, sau casti AirPods, il puteti folosi fara probleme.

Intreaga “inventie” de mai jos costa doar 5 dolari, de vreo 60 de ori mai putin decat va cere Apple pentru AirPower, dar din pacate nu exista sincronizare cu iOS si control pentru incarcare.

This post was last modified on nov. 29, 2017, 9:28 AM 09:28

Disqus Comments Loading...