X

iPhone X. Vechile iPhone par “deconectate” de noul Design

iPhone X schimba complet filosofia Apple in ceea ce priveste design-ul telefoanelor mobile ale companiei Apple, vicepresedintele senior Jony Ive spunand ca vechile modele par “deconectate” de noul model. Jony Ive este cel care conduce echipa de designeri a Apple, iar afirmatia a fost facuta intr-un interviu recent in care el a vorbit nu doar despre iPhone X, ci si despre cateva secrete din viata sa de designer.

iPhone X are un design cu mult schimbat fata de celelalte modele ale iPhone, iar ceea ce spune Jony Ive este complet adevarat, pentru ca vorbim despre un panou frontal aproape complet nou. Vorbim aici nu doar despre decupajul pe care ecranul iPhone X il are, ci si despre lipsa butonului Home, felul in care acest telefon a fost gandit schimba complet ideea de telefon mobil pentru compania Apple.

iPhone X. vechile iPhone par “deconectate” de noul design

iPhone X a fost in proces de dezvoltare la compania Apple timp de 5 ani de zile inainte de a fi lansat, compania americana testand diverse design-uri inainte de a stabili unul pe care sa il foloseasca. Desigur ca nu toata lumea este chiar atat de multumita de ceea ce a ales Apple sa faca in final, insa chiar si asa, vorbim despre un telefon care se dovedeste a fi extrem de popular in randul fanilor.

“I think you only really understand a material–its properties and attributes and, importantly, the opportunity the material allows–if you actually work it yourself. And the most remarkable point in the whole process is when you make the first model. We might like it, we might not, but the first model you make, everything changes. It now seems to me a rather disconnected component housed in an enclosure.”

iPhone X nu este cea mai mare realizare a lui Jony Ive de pana acum, dar cel mai probabil este una dintre cele mai mari din cariera sa de designer, iar de aici incolo va fi interesant de vazut ce altceva va mai crea. Jony Ive lucreaza la diverse proiecte in cadrul Apple, de la iPhone X si pana la Apple Park, sau noile magazine deschise in intreaga lume, designerul sef avand foarte mult de munca.

Disqus Comments Loading...