X

iPhone X – Ce tip de Incarcare este mai Rapida ?

iPhone X a fost trecut printr-un test extrem de interesant care are menirea de a ne spune ce fel de incarcare este mai rapida pentru a ne aduce mai multa energie in baterie in cea mai scurta perioada de timp. Avand in vedere ca iPhone X, iPhone 8 si iPhone 8 Plus Apple sunt primele telefoane Apple care are atat incarcare rapida, cat si incarcare wireless, era normal sa vedem un test de acest gen care sa ne arate ce pot ele sa ofere.

iPhone X are aceleasi tehnologii de incarcare rapida si wireless precum iPhone 8 si iPhone 8 Plus, deci tot ceea ce vedeti in testul de mai jos se aplica inclusiv pentru cele doua modele ale americanilor. Prezentand pe scurt situatia, incarcarea rapida pri USB-C aduce cea mai mare cantitate de energie in bateria iPhone X in cea mai scurta perioada de timp, iar de la 18W in sus incarcarea se face in cam acelasi fel.

Pentru teste au fost folosite urmatoarele accesorii :

Diferente foarte mari exista totusi intre incarcarea cu incarcatorul de 5W livrat in cutia iPhone X si cel de 12W pentru tabletele iPad, dar asta era perfect normal. Diferente mici sunt intre incarcarea cu incarcatorul standard de 5W si incarcarea wireless la 5W, sau 7.5W, insa din nou vorbim despre ceva normal, dar important este ca wireless puteti incarca mai rapid un iPhone X, daca totul se face la 7.5W si nu la 5W.

iPhone X si celelalte modele noi de telefoane ale Apple au sisteme de incarcare rapida, dar pentru a va bucura de ele va trebui sa cheltuiti ceva bani pentru ca Apple nu ofera gratuit accesoriile. Pentru a putea incarca rapid iPhone X, sau iPhone 8 si iPhone 8 Plus va trebui sa cheltuiti aproape 100 de euro pentru a cumpara accesorii, asa ca ar fi bine sa aveti acesti bani pregatiti, sau sa renuntati la ideea de incarcare rapida.

This post was last modified on dec. 6, 2017, 10:31 AM 10:31

Disqus Comments Loading...