X

iPhone SE 2. Iata ce Ecran si Design nou va avea

iPhone SE 2 pare tot mai sigur de lansare in 2018, numarul mare de zvonuri aparute in ultima perioada confirmand faptul ca Apple are planuri mari cu privire la viitorul sau model de telefon mobil. Astazi aflam o serie de informatii noi cu privire la iPhone SE 2, detalii din interiorul companiilor partenere ale celor de la Apple oferind o imagine tot mai clara cu privire la schimbarile ce urmeaza sa fie oferite.

iPhone SE 2 urmeaza sa fie lansat in 2018 cu un ecran care are o diagonala de 6.1 inch, deci ar putea fi mai mare decat modelul lansat in 2016 si actualizat minor in 2017. Conform informatiilor de astazi, iPhone SE 2 urmeaza sa aiba un ecran LCD, si nu OLED, deci Apple ar intentiona sa ofere un telefon cu ecran mai mare decat cel al iPhone X, dar fara tehnologiile oferite in acesta in 2017.

Pentru iPhone SE 2 compania Apple urmeaza deasemenea sa revina la carcasele de aluminiu folosite in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, o schimbare logica, determinata de costul de productie. Carcasele de aluminiu sunt mult mai ieftine si iPhone SE 2 se vrea a fi o optiune mai ieftina decat iPhone X, deci decizia Apple de a renunta la sticla pentru carcasa este una cat se poate de logica in acest context.

iPhone SE 2. Iata ce ecran si design nou va avea

iPhone SE 2 va fi deasemenea oferit de catre compania Apple in multiple culori in anul 2018, asa cum se intampla si cu seria iPhone 7, totul in ideea de a atrage mai multi cosumatori. iPhone SE 2 ar urma sa fie disponibil in culori rose gold, auriu, argintiu, jet black si negru mat, exact precum seria iPhone 7, deci Apple ar putea recicla si multe componente folosite in telefoanele mobile lansate in 2016.

“The 6.1-inch LCD model will likely sport a metal back [like older iPhone handsets] that will come in several colors. Another source familiar with the situation said Casetek has been experimenting with new casings for the LCD-equipped iPhone.”

Daca Apple va implementa o carcasa de aluminiu in iPhone SE 2, atunci este cat se poate de clar ca incarcarea wireless nu va fi inclusa in acest model, dar am putea avea incarcare rapida. Practic, pentru a face iPhone SE 2 interesant compania Apple implementeaza unele dintre functiile iPhone X, insa renunta la altele pentru a-l si putea vinde la un pret pe care consumatorii sa il si accepte in 2018.

iPhone SE 2 ar urma sa fie vandut la preturi care incep de la 600 de dolari, cu mult peste ceea ce a cerut Apple pentru primul model al iPhone SE lansat in cursul anului 2016. iPhone SE 2 urmeaza sa fie lansata de catre Apple in luna martie a anului 2018, probabil la timp pentru a mai lua din atentia pe care lumea intreaga ar trebui sa i-o acorde telefonului Samsung Galaxy S9 al companiei coreene.

Disqus Comments Loading...