X

AirPods 2 vor fi Lansate in 2018 de catre Apple

AirPods 2 ar fi in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar lansarea lor urmeaza sa aiba loc in cursul anului 2018 de catre compania Apple pentru clientii din Romania. Ce va aduce AirPods 2 nu se prea stie exact deocamdata, compania Apple tinand lucrurile secrete acum, insa e pare ca o componenta mai mica din quartz urmeaza sa fie integrata in castile wireless.

AirPods 2 ar putea fi un upgrade minor lansat de catre compania Apple, noua pereche de casti wireless urmand a fi disponibila undeva in cursul jumatatii anului viitor pentru clienti. Practic, AirPods 2 ar fi lansate la 1 an si jumatate distanta de primul model, iar asta pentru ca Apple nici nu prea mai are ce sa implementeze nou in ele, ci doar sa imbunatateasca substantial calitatea audio si cea pentru eliminarea zgomotelor ambientale.

In ceea ce priveste problemele cu stocurile AirPods din momentul de fata, se pare ca probleme cu o componenta pentru baterie forteaza Apple sa-si dezamageasca unii dintre clientii care asteapta castile. In ciuda acestui lucru, este de asteptat ca Apple sa dubleze vanzarile castilor AirPods in cursul anului viitor, nu mai putin de 26 de milioane de unitati urmand a fi vandute de catre compania americana global.

Daca sunteti interesati sa cumparatia cum o pereche de casti AirPods care sunt in stoc, atunci le gasiti in acest moment in aceasta pagina, dar profitati cat mai puteti de preturile promotionale.

This post was last modified on dec. 19, 2017, 2:24 PM 14:24

Disqus Comments Loading...