X

Galaxy Note 8 vs iPhone X vs Pixel 2 VS LG V30 – Viteza Internetului Mobil

Samsung Galaxy Note 8, iPhone X, Google Pixel 2 si LG V30 au fost comparate pentru a ni se arata care dintre ele ofera cele mai bune viteze de navigare pe internet, iar rezultatele sunt interesante. Samsung Galaxy Note 8 are cele mai constante rezultate in conditii de semnal slab in tehnologia 2×2 MIMO, Pixel 2 avand cel mai mare peak de viteza, in timp ce LG V30 se descurca mai bine decat iPhone X cu modem Qualcomm sau Intel.

Stiam deja ca modemurile Intel folosite in iPhone X sunt de proasta calitate, ele fiind utilizate si in iPhone 8, sau iPhone 7, deci nu facem discriminare, ele fiind inferioare celor produse de catre Qualcomm. In cazul situatiilor cu semnal prost, iPhone X cu modem Intel, adica si cele vandute in Romania, vor avea vitezele de internet cele mai proaste, in timp ce modelele cu modem Qualcomm vor oferi viteze mai bune, dar limitate artificial pentru a nu fi diferenta prea mare fata de modemurile Intel.


Trecand acum la semnalul puternic pe 2X2 MIMO, Pixel 2, Samsung Galaxy Note 8, LG V30 si iPhone X cu modem Qualcomm au peak-uri de aproape 200 Mbps, telefonul Apple pierzand primul cel mai repede din viteza pe masura ce semnalul devea mai prost. iPhone X cu modem Intel are parte de un peak foarte mic de viteza, aceasta scazand constant, pentru ca in final sa fie si cea mai proasta dintre toate, pe masura ce semnalul devine mai slab.

Puteti observa ca diferentele dintre iPhone X cu modem Qualcomm si telefoanele Android nu este chiar atat de mare, insa modemurile Intel chiar sunt de proasta calitate si au performante mult inferioare. Din pacate, Apple ne inseala si aici, nu doar cu limitarea performantelor in functie de gradul de uzura al bateriei, dar oare cine-i poate da in judecata si pentru aceste probleme, foarte importante totusi ?

This post was last modified on dec. 26, 2017, 7:53 PM 19:53

Disqus Comments Loading...