X

Instaleaza un Boot Logo Personalizat pe iPhone fara Jailbreak

Daca nu iti place cum arata clasicul boot logo, logo de pornire, pentru iPhone, atunci un tweak disponibil si fara jailbreak iti permite sa-l modifici dupa bunul plac. Vorbim despre ceva ce poate fi instalat pe iPhone fara a avea jailbreak in prealabil, el fiind compatibil in iOS 11 pentru utilizatori chiar in acest moment.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum se instaleaza acest boot logo pesonalizat pe iPhone, totul avand la baza descoperirea unei imagini pe care doriti sa o folositi. Dupa ce aveti imaginea pregatita, o puteti seta in iPhone in aplicatia speciala care trebuie instalata, chiar si fara jailbreak, ea fiind utilizabila doar in iOS 11.

In mod normal schimbarea boot logo-ului iPhone in iOS era posibila doar dupa efectuarea unui jailbreak, insa din moment ce putem instala orice aplicatii dorim fara el, lucrurile sunt mai simple. Schimbarea boot logo-ului nu ar trebui sa afecteze garantia telefonului vostru, din moment ce nu modificati software-ul in sine.

Pentru a putea modifica boot logo-ul iPhone in iOS 11 va trebui sa instalati mai intai sa instalati aplicatia TweakBox din aceasta pagina si sa acceptati profilul de dezvoltator asociat. Dupa aceasta procedura va trebui doar sa alegeti imaginea pe care doriti sa o folositi ca boot logo si sa o setati, totul fiind foarte simplu.

This post was last modified on dec. 29, 2017, 4:05 PM 16:05

Disqus Comments Loading...