X

Samsung Galaxy S9. Functia Luata de la iPhone

Samsung Galaxy S9 va avea o functie preluata de la iPhone, conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor ceva util. S-a zvonit timp de cateva luni ca aceasta schimbare va fi implementata in Samsung Galaxy S9, insa iata ca acum ea este confirmata, din moment ce telefonul va si intra curand in productie.

Samsung Galaxy S9 va avea o pereche de difuzoare stereo integrate de catre compania coreeana, asa cum se intampla in iPhone si in alte modele de smartphone-uri lansate de-a lungul anilor. Cei de la Samsung n-au dorit pana acum sa ofere o asemenea functionalitate in telefoanele lor premium, insa iata ca iPhone i-a convins sa mai faca si cate ceva bun, incepand cu Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 va avea difuzoare stereo plasate la baza carcasei, dar si in partea superioara a acesteia, cel mai probabil in difuzorul pentru apeluri telefonice, asa cum se intampla la iPhone. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S9 va avea margini foarte subtiri pentru ecran, e cam greu de crezut ca se va gasi vreo alta locatie pentru a integra difuzoarele stereo, asa ca e usor de inteles de ce acestea vor fi locatiile alese.

Samsung Galaxy S9. Functia luata de la iPhone

Samsung Galaxy S9 cu difuzoare stereo va indeplini o cerinta pe care multi dintre fanii companiei coreene o au de ani si ani de zile, ea urmand a imbunatati simtitor calitatea audio a telefoanelor. Apple a imbunatatit constant difuzoarele stereo din iPhone cu fiecare model lansat in ultimii 2 ani, asa ca era perfect logic sa vedem ca Samsung Galaxy S9 va avea ceva similar integrat.

Samsung Galaxy S9 nu va aduce multe modificari majore anul acesta, iar integrarea difuzoarelor stereo nu reprezinta o schimbare substantiala in raport cu modelele actuale de pe piata. Desigur ca foarte multi clienti vor reclama asta dupa ce Samsung Galaxy S9 va fi prezentat si se va confirma oficial existenta acestor difuzoare stereo, asa ca ramane doar sa vedem ce va fi oferit.

Samsung Galaxy S9 a fost certificat in mod oficial de catre autoritatile din SUA pentru vanzare, deci telefonul este cat se poate de oficial, el urmand a fi prezentat in cursul lunii februarie. Lansarea Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, la o data care va fi anuntata de companie in februarie, iar detalii despre pret nu sunt deocamdata cunoscute.

This post was last modified on dec. 29, 2017, 9:00 AM 09:00

Disqus Comments Loading...