X

Samsung Galaxy S9. OFICIAL, va Copia Functiile iPhone X!

Samsung Galaxy S9 a avut astazi prezentat in mod oficial prezentat noul chip Exynos 9810 pe care compania coreeana urmeaza sa il integreze in telefonul pe care il va prezenta al Mobile World Congress 2018. Chip-ul 9810 al Samsung Galaxy S9 va fi produs folosind un proces de fabricatie de 10nm, performantele si autonomia urmand a fi mai bune decat ale seriei actuale.

Samsung Galaxy S9 va avea performante cu 40% mai mari in testele sintetice multi-core, in timp ce performantele in testele single-core urmeaza sa se dubleze fata de seria actuala de telefoane. In ciuda acestor cresteri, Samsung Galaxy S9 nu va beneficia de performante la fel de bune precum cele ale iPhone X, ci din contra, va avea performante inferioare fata de telefonul Apple.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba deasemenea integrat un chip special pentru inteligenta artificiala, acesta urmand a sta la baza unui sistem imbunatatit de recunoastere faciala. Desi acesta nu va fi la fel de avasant precum Face ID, Samsung Galaxy S9 va putea sa recunoasca obiecte, persoane si va fi capabil sa ofere functii similare celei Animoji implementata de catre cei de la Apple in telefoane.

Samsung Galaxy S9 – procesorul nou va permite copierea unor functii ale iPhone X

Samsung Galaxy S9 poate oferi deasemenea capacitatea de a inregistra poze si clipuri video imbunatatite in conditii de luminozitate scazuta, un procesor de imagine imbunatatit fiind integrat. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa permita inregistrarea de clipuri video 4K la 120 FPS, dublu fata de ceea ce poate iPhone X, deci vorbim despre o crestere substantiala.

“The Exynos 9 Series 9810 is our most innovative mobile processor yet, with our third-generation custom CPU, ultra-fast gigabit LTE modem and, deep learning-enhanced image processing,” said Ben Hur, vice president of System LSI marketing at Samsung Electronics. “The Exynos 9810 will be a key catalyst for innovation in smart platforms such as smartphones, personal computing and automotive for the coming AI era.”

Samsung Galaxy S9 poate deasemenea sa descarce orice de pe internet la viteze de pana la 1.2 Gbps cu ajutorul acestui nou chip, vitele de upload ajungand pana la 200 Mbps in retelele care ofera suport. Practic, Samsung Galaxy S9 va avea performante foarte bune si alte beneficii adaugate de acest nou chip Exynos 9810, cei de la Samsung anuntand toate aceste noutati impreuna cu chip-ul.

Samsung Galaxy S9 are acest nou chip in productie de cateva luni, iar acest model de telefon va fi si primul care il va avea integrat, insa de aici va ajunge si in alte modele de telefoane ale coreenilor. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial in cadrul Mobile World Congress 2018, insa lansarea va avea loc cel mai probabil in luna martie, dar deocamdata o data nu a fost stabilia si nici nu este cunoscut vreun pret pentru telefon.

This post was last modified on ian. 4, 2018, 2:45 PM 14:45

Disqus Comments Loading...