X

iPhone SE 2: Schimbare Uriasa pentru Design

iPhone SE 2 urmeaza sa contina o surpriza uriasa in ceea ce priveste design-ul pe care compania Apple intentioneaza sa il anunte pentru noul telefon mobil care ar trebui lansat in primavara acestui an. Vorbim despre un zvon in legatura cu iPhone SE 2 care a aparut in cursul acestei zile, el sugerand faptul ca Apple va imprumuta ceva de la iPhone 8 si iPhone X pentru clientii sai globali.

iPhone SE 2 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla integrata de catre compania Apple, schimbarea fiind una mare in comparatie cu carcasa folosita in momentul de fata in modelele iPhone SE vandute de catre americani. Apple vine acum iPhone SE cu o carcasa compusa din sticla si aluminiu, insa iPhone SE 2 urmeaza sa aiba o carcasa fabricata exclusiv din sticla si motivul este unul cat se poate de logic.

iPhone SE 2 urmeaza sa aiba integrat un sistem de incarcare wireless, conform unei surse apropiate companiei Apple, carcasa din sticla fiind obligatorie pentru ca acest sistem sa fie functional pentru telefon. Apple a implementat o carcasa din sticla pentru iPhone 8 si iPhone X, iar iPhone SE 2 va imprumuta aceasta caracteristica de design pentru a se permite incarcarea wireless de catre clienti.

iPhone SE 2 si schimbarea uriasa pentru noul design

iPhone SE 2 cu o carcasa din sticla ar fi si mult mai elegant decat modelul actual, dar costul de productie pentru telefon ar putea fi mai mare decat cel pe care compania Apple il are in momentul de fata pentru iPhone SE. Desigur ca Apple ar putea folosi o carcasa din sticla pentru iPhone SE 2 fara a integra si incarcare wireless, dar deocamdata nu se stie sigur daca aceasta functie nu va face parte din noul model de telefon.

“So let’s come straight to the point now. Recently, we got a tip from a very reliable source that the iPhone SE 2 will have a glass back panel just like the iPhone 8 series and iPhone X. The source also told us that the upgraded iPhone SE might support wireless charging and hence the implementation of glass back makes a lot of sense.”

iPhone SE 2 va veni, separat de aceasta schimbare de design, si cu alte modificari pregatite de catre compania Apple, in principal pentru componentele interne, un upgrade la cel putin un chip A11 urmand a fi facut. Se spera ca ecranul sa creasca de la 4 inch la 4.7 inch pentru iPhone SE 2, dar nimeni nu stie daca schimbarea este sigura, o baterie de capacitate mai mare putand deasemenea sa fie disponibila pentru telefon.

iPhone SE 2 ar putea fi deasemenea mai scump daca Apple va alege sa integreze o carcasa din sticla si un ecran de diagonala mai mare, dar aceasta schimbare nu ar fi de dorit pentru a mentine vanzarile seriei la un nivel ridicat. iPhone SE 2 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in primavara acestui an, dar deocamdata nimeni nu stie sigur cam cand ar urma sa fie cel putin prezentat de catre americani.

This post was last modified on ian. 8, 2018, 8:46 PM 20:46

Disqus Comments Loading...