X

Facebook Lanseaza o Boxa Inteligenta pentru Video Chat

Facebook se pregateste sa lanseze o asa-zisa boxa inteligenta care are un ecran de diagonala mare si va permite efectuarea de apeluri video prin intermediul retelei de socializare, asa cum ofera Amazon Echo Show. Portal se va numi noul produs al companiei Facebook, acesta fiind in momentul de fata in proces de dezvoltare si va fi finalizat pana la sfarsitul anului, dupa care va fi pus in vanzare.

Facebook a tot pus accent pe efectuarea de apeluri video, de efectuarea de transmisiuni in direct, iar Portal este doar o noua metoda de a convinge mai multa lume sa faca apeluri video prin intermediul platformei sale. Portal este dezvoltat de catre inginerii care in trecut au creat inclusiv un smartphone pentru Facebook, si care dezvolta o varietate de tehnologii foarte interesante, despre care nimeni nu stie prea multe.

Facebook intentioneaza sa prezinte in mod oficial Portal undeva in cursul lunii mai, cand ar trebui sa aiba loc si conferinta anuala F8 unde sunt prezentate o varietate de produse noi, fie software, fie hardware. Partea proasta pentru cei care se asteptau ca Facebook sa faca ceva bun si ieftin sta in faptul ca acest produs ar urma sa coste nu mai putin de 500 de dolari, un pret exagerat de mare pentru ceea ce va oferi.

Facebook lanseaza o boxa Inteligenta pentru video chat

Facebook va intra cu Portal in randul companiilor care isi dezvolta propriile produse, iar asta pentru ca in trecut compania s-a bazat pe HTC pentru a dezvolta telefonul mobil care a fost lansat sub brand-ul sau. Problema este ca Portal ar putea avea exact aceeasi sorta precuma cel telefon, iar asta deoarece Facebook pare sa fie hotarata sa vanda boxa inteligenta la un pret cu mult mai mare decat cel care ar trebui perceput pentru un asemenea produs.

“Facebook is about to jump into the consumer hardware business in a big way with a video chat device named “Portal,” which will put it in direct competition with Amazon’s hugely popular line of Echo voice-controlled devices. The device is designed to work in the home and represents Facebook’s first serious foray into selling consumer hardware.”

Facebook il lanseaza totusi pentru a mentine ritmul cu Google, Amazon si Apple, toate aceste companie fie avand boxe inteligente lansate, fie intentionand sa lanseze un asemenea produs in cursul anului 2018. Facebook vrea ca lumea sa faca mai multe apeluri video, filmele SF ne-au aratat ca acesta este viitorul, dar acum orice telefon mobil face asta, deci de ce ai avea nevoie de o boxa inteligenta cu ecran ?

Facebook nu mai gaseste metode prin care sa convinga oamenii sa faca apeluri video prin reteaua sa de socializare, insa un produs de acest gen, la un asemenea pret, are sanse infime de a rezolva ceva atat de complicat.

This post was last modified on ian. 9, 2018, 10:05 PM 22:05

Disqus Comments Loading...