X

iPhone X: Noua Problema de care se Plang Clientii

iPhone X nu este perfect, toti stim asta, inclusiv unii dintre cei care si-au cumparat telefonul si se plang din cauza faptului ca le este smuls parul in momentul folosirii produsului creat de catre compania americana. Un numar destul de mare de persoane se plange pe retelele de socializare si diverse forumuri de faptul ca in timpul folosirii iPhone X au ramas fara par, care a fost prins in butoanele telefonului.

Fie ca vorbim despre par din barba, sau par din cap, iPhone X pare sa nu faca distinctie intre firele de par pe care le “mananca” in momentul in care este tras de la urechea utilizatorilor pentru a fi folosit in mod normal. Majoritatea celor care se plang de parul smuls de catre iPhone X sustin ca acesta ramane prins in butonul Mute, in timp ce altii il gasesc in spatiul dintre ecran si marginea carcasei.

iPhone X le smulge parul unora dintre utilizatori

Aplicarea unei carcase pentru iPhone X pare sa rezolve problema pentru unii dintre utilizatori, in timp ce altii continua sa se planga si dupa ce aceasta este montata, tot butonul Mute fiind cel care genereaza problemele. Desigur ca vorbim despre plangeri care n-au vreo legatura cu, calitatea, pe care o are iPhone X, ci doar probleme mai putin obisnuite pentru un telefon mobil.

iPhone X nu este primul model de iPhone al companiei Apple pentru care au aparut plangeri de acest gen, in trecut existand plangeri similare si pentru alte modele create de catre cei de la Apple. Realitatea este ca indiferent ce telefon ai avea, fie ca e iPhone X sau alt model, poti trece prin aceleasi probleme, dar poate ca asta e un semn ca mai trebuie sa te tunzi/barbieresti.

This post was last modified on ian. 10, 2018, 2:59 PM 14:59

Disqus Comments Loading...