X

Orange este cea mai Inovatoare Companie din Europa

Orange este cea mai inovatoare companie din Europa, conform unui studiu realizat de catre cei de la BCG Global, ei plasand Apple pe primul loc pentru anul 2018, Google pe locul al doilea si Microsoft pe locul al treilea. Orange este plasata pe pozitia a 19-a in acest top, primele 18 pozitii fiind ocupate in principal de catre companii americane, dar si de catre doua din China si cei de la Samsung din Coreea de Sud, deci exista diversitate.

Orange nu este singura companie europeana prezenta in acest top al celor mai inovatoare companii din anul 2018, cei de la Siemens, Unilever, Bayer, Allianz si altii fiind deasemenea prezenti in lista, dar dupa Orange. Dupa cum prea bine stiti deja, Orange este un grup de companii care activeaza pe toate continentele de pe glob, avand laboratoare de inovatie in aproape fiecare tara in care are o prezenta activa.

Orange este cea mai inovatoare companie din Europa

Orange a fost premiata in repetate randuri pentru inovatiile care au fost produse in laboratoarele sale, iar multumita acestor realizari si-a castigat titlul de cea mai inovatoare companie din Europa pentru anul 2018. Desi Orange este cunoscut in principal pentru serviciile de telefonie mobila oferite la nivel global, realitatea este ca grupul are o gama foarte variata de servicii si produse, investind masiv in startup-uri in ultimii ani.

Orange investeste foarte mult in cercetare si dezvoltare inclusiv in Romania, lansand anul trecut un program special si pentru finantarea de startup-uri, deci vorbim despre o companie care pune foarte mare pret pe inovatie. Orange este una dintre cele mai mari companii europene si acum a fost declarata ca fiind cea mai inovatoare dintre toate, unele dintre aceste inovatii fiind prezentate la targuri de profil care au loc in diverse zone de pe glob.

This post was last modified on ian. 18, 2018, 8:44 AM 08:44

Disqus Comments Loading...