X

Telekom: Schimbari Mari TOTI Clientii

Telekom Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila de pe piata locala, a anuntat astazi schimbari importante pentru plata facturilor serviciilor sale in anul 2018. Mai exact, cei de la Telekom au anuntat ca incepand cu 1 februarie 2018 nu le vor mai permite clientilor sa plateasca facturile serviciilor fixe si mobile prin Posta Romana.

Telekom sustine ca Posta Romania nu si-a respectat obligatiile contractuale in colaborarea dintre cele doua entitati, insa desigur ca nu ofera si detalii cu privire la ceea ce s-a intamplat. Eliminand Posta Romana din randul partenerilor la care pot fi platite facturile pentru telefonie mobila, fixa, sau internet, Telekom le cam ingreuneaza viata clientilor din Romania.

Telekom anunta schimbari mari pentru plata facturilor

Telekom sustine ca exista peste 40.000 de puncte de incasare pentru facturile sale, atat in magazinele din reteaua proprie, cat si la multe ale partenerilor din Romania. Separat facturile pot fi platite prin internet banking, mobile banking, automate de plati si detalii suplimentare exista pe fiecare factura emisa pentru clienti de catre compania din Romania.

“Telekom Romania anunță încetarea contractelor cu Poșta Română, începând cu 1 februarie 2018, pentru plata facturilor aferente contractelor de servicii fixe și mobile, ca urmare a nerespectării obligațiilor contractuale de către Poșta Română. Clienții Telekom Romania beneficiază în continuare de cele peste 40.000 de puncte de încasare (rețeaua proprie de magazine, rețele de retaileri, bănci partenere, ATM-uri și automate de plăți), din mediul urban și rural, unde își pot plăti facturile.”

Ca sa fiu complet sincer, singurele probleme care prevad ca ar putea exista au la baza clientii din zona rurala, acolo unde nu ai o banca oriunde si e posibil sa nu ai altceva decat Posta Romana. Pentru acest clienti vor trebui sa existe alte metode de a plati facturile pentru serviciile oferite de catre cei de la Telekom Romania, dar probabil numarul acestor clienti afectati este neglijabil.

This post was last modified on ian. 22, 2018, 5:09 PM 17:09

Disqus Comments Loading...